Γιατί η νέα σελήνη του Αυγούστου έχει ιδιαίτερη πνευματική σημασία

14.08.2023
Γιατί η νέα σελήνη του Αυγούστου έχει ιδιαίτερη πνευματική σημασία
Αν οι δυσκολίες της ανάδρομης Αφροδίτης σε έχουν στραγγίσει συναισθηματικά τον τελευταίο καιρό, μπορείς να περιμένεις έναν αναστεναγμό ανακούφισης κατά τη διάρκεια του επόμενου νέου φεγγαριού του Αυγούστου.

Συμβαδίζοντας με τον διασκεδαστικό Λέοντα, η νέα σελήνη του Αυγούστου φτάνει στις 16 Αυγούστου και μας ενθαρρύνει να απολαύσουμε τις απλές χαρές της ζωής. Όταν η νέα σελήνη είναι στον Λέοντα, μπορούμε να επικεντρωθούμε στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής μας και στην πιο ολοκληρωμένη έκφραση.

Αστρολογικά, τα νέα φεγγάρια προαναγγέλλουν νέα ξεκινήματα. Αυτή είναι μια περίοδος για να αυτοστοχαστείς, να ορίσεις προθέσεις και να ξεκινήσεις νέα projects. Ο Λέων συνδέεται με το πάθος - ειδικά όσον αφορά τη δημιουργικότητα και τον ηδονισμό - οπότε όταν η νέα σελήνη τοποθετείται στον έντονο Λέοντα, είναι μια ευκαιρία για εμάς να εκφράσουμε τον εσωτερικό μας καλλιτέχνη και να απολαύσουμε πράγματα που μας φέρνουν χαρά.

Αυτή η φάση της σελήνης που αναζητά την ευχαρίστηση ενδυναμώνει τον πόθο μας για ζωή. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις για το πνευματικό νόημα της νέας σελήνης του Αυγούστου στον Λέοντα και πώς μπορείς να ενσωματώσεις αυτές τις δονήσεις με την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται.

Τι φέρνει ο Αύγουστος για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ποια είναι η πνευματική σημασία της νέας σελήνης του Αυγούστου

Τα νέα φεγγάρια ξεκινούν κάθε σεληνιακό κύκλο και παρομοίως, είναι μια ευκαιρία για εμάς να επαναρυθμίσουμε πνευματικά τον εσωτερικό μας κόσμο και να δημιουργήσουμε προθέσεις για τις επόμενες εβδομάδες. Δεν μπορούμε να δούμε το φεγγάρι για λίγες μέρες, και το σκοτάδι αυτό μας ευνοεί όταν φυτεύουμε τους σπόρους του μέλλοντος. Η νέα σελήνη μας βοηθά να έχουμε πρόσβαση στο υπερσυνείδητό μας, γνωστό και ως τον υψηλότερο εαυτό μας. Επειδή ο Λέων είναι το ζώδιο της ευχαρίστησης και της τέχνης, είναι μια ισχυρή στιγμή για εμάς να συνδεθούμε με τον χώρο της καρδιάς μας.

Ενώ η νέα σελήνη του Λέοντα εμπλέκει και το καλλιτεχνικό μας πνεύμα, είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τα πάθη σου, από το να κάνεις νέα σχέδια καριέρας μέχρι να πειραματιστείς στην κρεβατοκάμαρα με τον σύντροφό σου. Επιπλέον, το ζώδιο της φωτιάς, ο Λέων, είναι γνωστό ότι είναι σίγουρος για τον εαυτό του, επομένως μπορεί να βρεθείς στη διάρκεια της νέας σελήνης να δοκιμάσεις ένα νέο κούρεμα ή να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη στις σχέσεις τους

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργεια της νέας σελήνης του Αυγούστου

Αν και το ζώδιο της φωτιάς ο Λέων είναι ικανό να αναλαμβάνει δράση, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις μια νέα σελήνη είναι να κρατήσεις χρόνο για ήσυχο προβληματισμό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Λέων συνδέεται με το εγώ. Για αυτή τη νέα σελήνη, μπορείς να θέσεις προθέσεις για να ενισχύσεις τη ζωτικότητα και τον μαγνητισμό σου και να αναζητήσεις λύσεις για κάτι που σε απασχολεί. Επιπλέον, η καινοτομία που φέρνει η νέα σελήνη προσφέρει μια δυνατή στιγμή για να ξεφύγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Επιπλέον, αυτή η νέα σελήνη σηματοδοτεί τη μισή διαδρομή της ανάδρομης Αφροδίτης, βάζοντας τις σχέσεις μας στο επίκεντρο. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που πρέπει να επανεξετάσεις; Σκέψου το, αλλά μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Αφιέρωσε χρόνο σκεπτόμενη σε ποιον ή σε τι είσαι έτοιμη να επενδύσεις, ειδικά όσον αφορά στη δημιουργικότητα, τα θέματα καρδιάς, τις συνεργασίες και τα δίκτυά σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.08.2023 - 10:01