Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Αυγούστου

25.08.2023
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Αυγούστου
Είναι εδώ πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου όπου τα πράγματα γίνονται δύσκολα για αστρολογικούς λόγους. Ο Ερμής έγινε ανάδρομος από τις 23 Αυγούστου, οπότε προετοιμάσου για πολλά μηνύματα που δεν θα παραδοθούν, καθυστερημένες πτήσεις και ανεξήγητα τεχνολογικά ζητήματα, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Αν και το αστρολογικό γεγονός είναι διαβόητο ότι προκαλεί προβλήματα σε όλους, ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο τα τρία παρακάτω μέλη του ζωδιακού κύκλου. Έτσι, εάν βιώνεις ήδη μια σημαντική ενεργειακή αλλαγή, χαλάρωσε με τον εαυτό σου τις επόμενες τρεις εβδομάδες, γιατί τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πιο χαοτικά.

Τα 3 πιο πειστικά ζώδια που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι λένε

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορούν να περιμένουν να νιώσουν την επίδραση του ανάδρομου Ερμή. Όχι μόνο επειδή το αστρολογικό γεγονός λαμβάνει χώρα στο ζώδιό τους, αλλά επειδή οι δυσκολίες που προκύπτουν από την ανάδρομη πορεία δεν ταιριάζουν πολύ με την ανάγκη του συγκεκριμένου ζωδίου της γης, για τελειότητα.

Δίδυμοι

Ως ζώδιο που σχετίζεται με την επικοινωνία, ο ανάδρομος Ερμής είναι πάντα αγχωτικός για τους Διδύμους και αυτή τη φορά δεν είναι διαφορετικός. Αλλά τα χαμένα emails δεν είναι ο μόνος πονοκέφαλος που θα αντιμετωπίσει το ζώδιο του αέρα. Οι Δίδυμοι μπορεί επίσης να βιώσουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους ή αναποδιές στο σπίτι. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από το να τσακωθείς με τον συγκάτοικό σου μέχρι να δυσκολευτείς να πληρώσεις το ενοίκιο σου.

Τι φέρνει ο Αύγουστος για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής δεν αποτυγχάνει ποτέ να κάνει το ταξίδι εφιάλτη και επειδή ο Τοξότης έχει στενούς δεσμούς με τα ταξίδια και την εξερεύνηση, ο πόθος του για περιπέτεια πιθανότατα θα επηρεαστεί από αυτόν τον ανάδρομο. Και δεν είναι μόνο τα ταξίδια, γιατί η συγκεκριμένη ανάδρομη κίνηση του Ερμή αυτής της περιόδου συσχετίζεται με όλους τους τυπικούς τομείς της καθημερινότητας του Τοξότη.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.08.2023 - 14:16