Ανάδρομος Ερμής Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

26.08.2023
Ανάδρομος Ερμής Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Σαν να μην φθάνουν οι δύο πανσέληνοι του Αυγούστου, ετοιμάσου να περάσεις τις επόμενες τρεις εβδομάδες αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στα ταξίδια σου, τεχνολογικά προβλήματα και αποτυχημένη επικοινωνία.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ από τις 23 Αυγούστου και μπορείς να περιμένεις ότι το αντιδημοφιλές αστρολογικό γεγονός θα προκαλέσει κάθε είδους προβλήματα μέχρι 14 Σεπτεμβρίου. Μερικά ζώδια θα αισθανθούν τα αποτελέσματα της ανάδρομης πορείας, ενώ άλλα θα βγουν από τη χαοτική περίοδο σχετικά αλώβητα. Και αναφερόμαστε στα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Αυγούστου.

Ταύρος

Τα ζώδια της Γης είναι ειδικά στο να παραμείνουν προσγειωμένα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το να δούμε τον σταθερό Ταύρο να βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Οι προσγειωμένες κινήσεις και η πρακτική φύση του λειτουργούν σαν κοσμική ασπίδα ενάντια στο χάος. Ενώ άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσύ είσαι εκεί να πίνεις τον καφέ σου ατάραχη, παίρνοντας τα πράγματα ψύχραιμα και φροντίζοντας τα σχέδιά σου να είναι τόσο σταθερά όσο η αποφασιστικότητά σου.

Τα 6 ζώδια που κρίνουν πολύ αυστηρά τον εαυτό τους

Αιγόκερως

Φαίνεται ότι ο Αιγόκερως μπορεί να πάρει μια βαθιά ανάσα, επειδή το ήρεμο, ψύχραιμο και συγκεντρωμένο ζώδιο δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτόν τον ανάδρομο. Η πρακτικότητα και η στοχευμένη φύση σου σε κάνουν να αντιμετωπίζεις τον αστρολογικό λαβύρινθο σαν επαγγελματίας. Ενώ όλοι θρηνούν για τα διαταραγμένα σχέδια και το επικοινωνιακό χάος, εσύ είσαι εκεί και χαράσσεις νέες διαδρομές, προσαρμόζεσαι στις αλλαγές και βασικά δείχνεις στο σύμπαν ποιος είναι το αφεντικό.

Ιχθύες

Αν και οι Ιχθύες δεν θα γλιτώσουν ακριβώς από την οργή μιας σκληρής ανάδρομης πορείας, το ζώδιο του νερού μπορεί στην πραγματικότητα να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το καλύτερο από αυτήν την κατάσταση. Είτε το πιστεύουν είτε όχι, η φρενήρης ενέργεια του ανάδρομου Ερμή μπορεί να βοηθήσει τους Ιχθύες να υποδεχθούν τους ανθρώπους στο φευγάτο μυαλό τους και να τους κάνουν να κατανοήσουν την δική τους πλευρά του κόσμου.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2023 - 08:41