Μπλε Υπερπανσέληνος του Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

29.08.2023
Μπλε Υπερπανσέληνος του Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Η Μπλε υπερπανσέληνος του Αυγούστου, που κορυφώνεται στις 30 του μήνα στους πνευματικούς Ιχθείς, έχει να κάνει με τη σύνδεση τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό μας.

Η ενέργεια των Ιχθύων συχνά διεγείρει μια υπεριδεαλιστική νοοτροπία, αλλά η παρουσία του σκληροτράχηλου Κρόνου θα κρατήσει τους περισσότερους από εμάς νηφάλιους. Εκτός κι αν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να ξανακοιτάξεις τη λίστα των φίλων σου, Tαύρε — τόσο online όσο και στην πραγματική ζωή. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρος πανσέληνος για εσένα και είναι καιρός να αφήσεις τα όρια που επιβάλλονται από τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις τους πιο γοητευτικούς στόχους σου καθώς ένα σημαντικό ορόσημο μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών. Ωστόσο, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με ποιον είσαι γύρω σου.

Ανάδρομος Ερμής Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Λέων

Γιατί είσαι συγκρατημένη Λιονταρίνα; Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να έχει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για εσένα καθώς κάνεις μια πνευματική απογραφή. Θα μπορούσε να υπάρξει μια σημαντική τροπή των γεγονότων, ειδικά σε θέματα που αφορούν τις στενές συνεργασίες και τα οικονομικά σου. Θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσεις τις επενδύσεις και τους οικονομικούς σου στόχους.

Παρθένος

Παρθένε, μπορεί να παρατηρήσεις κάποια ένταση στις σχέσεις σου. Πάρε αυτήν την πανσέληνο ως υπενθύμιση για να παραμείνεις δυνατή ενώ αντιμετωπίζεις συγκρούσεις και κόντρες. Θα αισθανθείς στο πετσί τους τις ανισορροπίες, τις ανεκπλήρωτες προσδοκίες και τα ανείπωτα συναισθήματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Το αναλυτικό μυαλό σου είναι συχνά μια επιπλέον δύναμη, αλλά εδώ, μπορεί να σε εμποδίζει να προχωρήσεις.

Τα 3 πιο εμμονικά ζώδια

Ιχθύες

Νιώθεις να βρίσκεσαι στα άκρα, Ιχθύ; Λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένη για αυτή τη σπάνια πανσέληνο που θα προκαλέσει κάτι απροσδόκητο στην αυτοεκτίμησή σου. Αν και σε κανέναν δεν αρέσει να αισθάνεται ανασφαλής, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δοκιμάσεις τον εαυτό σου. Μπορείς να διαχωρίσεις την αληθινή σου φύση από τις προσδοκίες των άλλων; Μπορείς να ενισχύσεις τα αδύναμα όριά σου και να αναλάβεις την ευθύνη για τις πράξεις σου; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2023 - 12:25