Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Μπλε Υπερπανσέληνο του Αυγούστου

30.08.2023
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Μπλε Υπερπανσέληνο του Αυγούστου
Η πανσέληνος του Αυγούστου στους διαισθητικούς Ιχθύς έχει να κάνει με τη συμπόνια. Θα φωτίσει τους ουρανούς στις 30 Αυγούστου, θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και ιδιαίτερα ισχυρή.

Η υπερπασνέληνος, όπως ονομάζεται χαρακτηριστικά, του Αυγούστου, θα μας παρακινήσει να συντονιστούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο, να δώσουμε βάρος στην πνευματική μας ευεξία και να αφήσουμε πίσω ότι μας εμποδίζει. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να επικεντρωθούμε στους στόχους μας. Ιδιαίτερα τα τέσσερα παρακάτω ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου, θα έχουν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με την ευάλωτη πλευρά τους καθώς θα αισθανθούν επιπλέον υποστήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπλε Υπερπανσέληνος του Αυγούστου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Κριός

Προφυλάξου από το χάος, Κριε και άφησε τον εαυτό σου να χαλαρώσει ειδικά αν είσαι στα πρόθυρα της ψυχικής εξάντλησης. Αυτή η πανσέληνος είναι ιδανική στιγμή για να αναζητήσεις την πνευματική απελευθέρωση. Ένας υπέροχος τρόπος για να συνδεθείς με το υποσυνείδητό σου. Ένας ξεκούραστος ύπνος θα μπορούσε να φέρει ζωντανά όνειρα που θα αποκαλύψουν σημαντικά μηνύματα.

Καρκίνος

Ετοιμάσου για εξερευνήσεις, Καρκίνε. Είτε βλέπεις νέα αξιοθέατα είτε βυθίζεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Αυτή η πανσέληνος θα διευρύνει την αίσθηση του θαυμασμού σου για τον κόσμο και θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις περισσότερο νόημα στη ζωή. Όπως κι αν επιλέξεις να περιπλανηθείς, αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με το να έχεις ανοιχτό μυαλό.

Σκορπιός

Το πάθος και η δημιουργικότητα στροβιλίζονται γύρω σου, Σκορπιέ. Απόλαυσε ότι σου φέρνει ευχαρίστηση. Αν δεν κάνεις δεύτερες σκέψεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα καλλιτεχνικά σου έργα, αυτή η πανσέληνος θα σε κάνει να σταματήσεις να αμφιβάλλεις. Και αυτό γιατί θα κληθείς να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο διοχετεύεις τη δημιουργική σου ενέργεια γεννώντας νέα οράματα και βρίσκοντας τρόπους να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Τα 5 ζώδια που μπορεί να συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν ποτέ

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις, Αιγόκερε. Αν και συνήθως σε κυβερνά η λογική, αυτή η ισχυρή πανσέληνος σε ενθαρρύνει να αγγίξεις την καρδιά σου. Συγκεκριμένα, είναι καιρός να εξασκήσεις την ενσυναίσθηση και να είσαι πιο ευαίσθητη στο πώς εκφράζεσαι στους άλλους. Αυτή θα είναι επίσης μια στιγμή όπου ο Αιγόκερως αισθάνεται υποχρεωμένος να κάνει λίγο πίσω και να βρει ομορφιά στις μικρότερες, απλούστερες πτυχές της ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 12:59