Τα 5 ζώδια που μπορεί να συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν ποτέ

21.02.2022
Τα 5 ζώδια που μπορεί να συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν ποτέ
Υπάρχουν πολλά πράγματα που αξίζει να θυμόμαστε. Αν δεν θέλεις να ξεχάσεις, πρέπει να υπάρχει κάτι που σε κρατάει σε αυτή την ανάμνηση, ακόμα κι αν είναι μικρό. Όταν, όμως, σε έχουν αδικήσει, τότε είναι που το να μην ξεχνάς γίνεται σημαντικό. Αν θεωρήσουμε την αστρολογία οδηγό, έχουμε καλύτερη αίσθηση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς μας ακόμη και σε αυτό το θέμα. Γιατί υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν ξεχνούν ποτέ, ακόμα κι όταν το θέλουν. Ποια είναι λοιπόν τα 5 ζώδια που μπορεί να συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν ποτέ.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν ξεχνούν ποτέ το ότι κάποιος τους πρόδωσε ή τους έκανε κακό. Στην πραγματικότητα, οι Σκορπιοί μπορεί να είναι αρκετά εμμονικοί όταν πρόκειται για συναισθήματα προδοσίας ή εκδίκησης.

Μπορούν να κρατήσουν μέσα τους κάτι τόσο έντονα, που κάθε φορά που το σκέφτονται, ο πόνος που σχετίζεται με αυτό, να γίνεται λίγο πιο οξύς. Ο χρόνος μπορεί να γιατρέψει όλες τις πληγές για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά όχι για τον Σκορπιό καθώς θα πρέπει να βρει τον δικό του τρόπο να επουλώσει το τραύμα.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι συμπονετικοί, οπότε όταν κάτι τραβήξει την προσοχή τους και το καταγράψουν, θα το θυμούνται πολύ καιρό ενώ άλλοι άνθρωποι θα το είχαν ξεχάσει. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Ταύρος τείνει να είναι προσεκτικός, ειδικά σχετικά με το ποιον εμπιστεύεται.

Θυμάται τα λάθη του και δεν είναι πιθανό να τα επαναλάβει. Εάν έβλαψες τον Ταύρο με κάποιο τρόπο, θα το θυμάται και θα καλλιεργεί τη μνησικακία του για πολύ καιρό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τείνουν να θυμούνται πώς ένιωσαν κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης περιόδου και αυτό το συναίσθημα τους βοηθά να ανασύρουν από τη μνήμη και άλλες λεπτομέρειες. Έχουν καλή μνήμη όσον αφορά τις σχέσεις τους.

Η αγάπη μπορεί να κάνει τους Καρκίνους κτητικούς, αφού σπάνια ξεχνούν τις καλές στιγμές ή το πόσο εκπληκτικές ήταν. Οι αρνητικές πτυχές του πρώην τους μπορεί να ξεθωριάζουν στο παρασκήνιο, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ το πόσο εκπληκτικά τους έκανε να νιώθουν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν ξεχνούν ποτέ γεγονότα και ψάχνουν απαντήσεις καθώς έχουν καλή μνήμη και ξέρουν πώς να τη χρησιμοποιήσουν. Είναι σπάνιο για έναν Παρθένο να ξεχάσει κάτι σε έναν τομέα που τον ενδιαφέρει και αν ξεχάσει, απλώς θα το ξαναθυμηθεί και θα ψάξει ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Οι Παρθένοι διατηρούν πληροφορίες καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και συνήθως είναι πρόθυμοι να επιδείξουν τις γνώσεις τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι καλοί στο να θυμούνται σημαντικές ημερομηνίες και εργασίες. Εάν υποσχέθηκαν να κάνουν κάτι - όπως να ποτίσουν τα φυτά σου ή να βάλουν τροφή στη γάτα σου - δεν θα χρειαστεί να τους το υπενθυμίσεις γιατί θα το θυμούνται.

Οι Αιγόκεροι είναι αξιόπιστοι, υπεύθυνοι και δεν ξεχνούν ποτέ. Αν η ανάμνηση είναι για κάτι δύσκολο, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το επεξεργαστούν. Έχουν την ικανότητα να συγχωρούν, ακόμα κι αν δεν μπορούν να ξεχάσουν.