Τα 3 πιο εμμονικά ζώδια

05.11.2022
Τα 3 πιο εμμονικά ζώδια
Η εμμονή έχει πολλές μορφές. Κάποιοι έχουν εμμονή με τα χρήματα και το πώς μπορούν να τα κρατήσουν και να βγάλουν περισσότερα, ενώ άλλοι έχουν εμμονή με την εμφάνισή τους και το πώς την αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν εμμονή με τον σύντροφο ή τη σχέση τους. Στην αστρολογία, όλα τα ζώδια έχουν εμμονή με κάτι από καιρό σε καιρό. Όμως τα τρία ζώδια πάνε την όλη κατάσταση σε άλλο επίπεδο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ο αμετακίνητος βράχος του ζωδιακού κύκλου. Από τη στιγμή που ο Ταύρος αποκτήσει εμμονή σε μια ιδέα, είναι σχεδόν αδύνατο να μετακινηθεί. Αυτό μπορεί να ισχύει για οποιαδήποτε πτυχή της ζωής του, είτε πρόκειται για χόμπι είτε για καριέρα. Για παράδειγμα, αν οι Ταύροι απολαμβάνουν να συλλέγουν κομπολόγια , θα έχουν εκατοντάδες κομπολόγια εκτεθειμένα στο σπίτι τους ή αποθηκευμένα κάπου με ασφάλεια. Όταν, όμως, πρόκειται για σχέσεις, ο Ταύρος εκτιμά τη δέσμευση και την αλληλεγγύη.

Λέων

Ως σταθερό ζώδιο, ο Λέων έχει επίσης την τάση να είναι λίγο εμμονικός. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το πώς τον βλέπουν οι άλλοι. Ενστικτωδώς, είναι μια κυριαρχική φιγούρα που μπορεί να το παρακάνει με την εμμονή του για έλεγχο. Οι Λέοντες λατρεύουν να τους λατρεύουν και είναι γνωστό ότι το παίρνουν πολύ προσωπικά αν κάποιος είναι επικριτικός απέναντί τους ή απλά δεν τους «πηγαίνει».

Σκορπιός

Αν ψάχναμε το πιο εμμονικό ζώδιο από όλα, αυτός ο τίτλος θα πήγαινε στον Σκορπιό. Οι Σκορπιοί έχουν σταθερό τρόπο να δημιουργούν το κοκτέιλ ενός εμμονικού ζωδίου. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στις σχέσεις τους. Από την αρχή, θα θέλουν να μάθουν οτιδήποτε και ότι πρέπει να ξέρουν για το νέο τους έρωτα. Μόλις ξεκινήσει η σχέση, μπορεί να είναι τόσο παθιασμένοι με τον σύντροφό τους που έχουν την τάση να γίνονται πολύ ζηλιάρηδες.