Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Νοέμβριο

04.11.2022
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Νοέμβριο
Η αστρολογία του Νοεμβρίου είναι πολύ λιγότερο χαοτική από τον Οκτώβριο, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια αστρολογικά γεγονότα που είναι βέβαιο ότι θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Με τον ανάδρομο Άρη να βρίσκεται τώρα σε πλήρη εξέλιξη, το σύνθημα αυτού του μήνα είναι ότι κινούμαστε αργά και σκόπιμα, ενώ επιδιώκουμε να διατηρήσουμε τη σαφήνεια μας όταν πρόκειται για σημαντικές λεπτομέρειες και πληροφορίες. Δύο εξωτερικοί πλανήτες θα είναι επίσης ανάδρομοι, αλλά επειδή είναι πολύ μακριά από τον ήλιο, οι επιπτώσεις τους θα είναι πολύ λιγότερο αισθητές. Ενώ συνολικά τρεις πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Νοέμβριο, ο πρωταγωνιστής της παράστασης είναι σίγουρα ο ανάδρομος Άρης, οπότε ετοιμάσου να κάνεις πολλές αναθεωρήσεις σε θέματα που αφορούν σε σύγκρουση, αντιπαράθεση και επικοινωνία.

Συνολικά τρεις πλανήτες θα είναι ανάδρομοι στον ουρανό κατά τον μήνα Νοέμβριο, αλλά δύο από αυτούς είναι εξωτερικοί πλανήτες που είναι ανάδρομοι εδώ και μήνες. Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας περνούν αρκετούς μήνες ανάδρομοι κάθε χρόνο, επομένως αυτή η περίοδος δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Ο Άρης, ωστόσο, είναι ο μόνος πλανήτης που έγινε ανάδρομος πρόσφατα, κάτι που κάνει κάθε δύο χρόνια, καθιστώντας τις επιπτώσεις του πολύ πιο εμφανείς.

Τι να περιμένεις από τους ανάδρομους πλανήτες του Νοεμβρίου

Ενώ ο Άρης, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομοι αυτόν τον μήνα, μόνο ένας από αυτούς - ο Άρης - θα είναι ο πλανήτης που θα προκαλέσει τις πιο αξιοσημείωτες μετατοπίσεις.

Ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος στους Ιχθείς από τις 28 Ιουνίου.

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον Ταύρο από τις 24 Αυγούστου.

Ο Άρης είναι ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου.

Ο ανάδρομος Άρης είναι εδώ και θα επηρεάσει το ζώδιο σου

Ανάδρομος Άρης (30 Οκτωβρίου — 13 Ιανουαρίου 2023)

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά τη δράση, τη διεκδίκηση και την ορμή και όταν γίνεται ανάδρομος, τείνει να επιβραδύνει τις προσπάθειές μας. Στο μεταβλητό ζώδιο του αέρα των Διδύμων, ο Άρης θα αναλάβει δράση όσον αφορά την επικοινωνία, τις ιδέες και τις απόψεις, αλλά οι ανάδρομες παρεξηγήσεις είναι πολύ πιο πιθανές. Να προσέχεις πώς χρησιμοποιείς τα λόγια σου και τα είδη των πληροφοριών που μοιράζεσαι με άλλους. Δεδομένου ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ερμή για τους επόμενους μήνες, οι μεταφραστικές λεπτομέρειες και πληροφορίες θα επισημανθούν, αλλά μπορεί να μην είναι απαραίτητα ακριβείς. Ο ανάδρομος Άρης είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις λίγο πίσω και να αναλογιστείς τις απόψεις και τις ιδέες που μοιράζεσαι, για να διασφαλίσεις ότι δεν θα προκύψει σύγχυση.