Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.11.2022
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Η φιλοδοξία τείνει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο κατά τη διάρκεια της σεζόν του Σκορπιού, κάτι που θα επιτρέψει σε όλους να προσηλωθούν σε οποιονδήποτε στόχο με τεράστια ευκολία. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα 4 παρακάτω τυχερά ζώδια.

Ταύρος

Ήταν μια αρκετά πολυάσχολη σεζόν για σένα και για τις σχέσεις σου Ταύρε. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον Σκορπιό και τον κυβερνήτη του χάρτη σου, την Αφροδίτη, σου ζητείται αυτόν τον μήνα να εμβαθύνεις στα συναισθηματικά βάθη των σχέσεων σου. Αν και είσαι κάποια που συνήθως της αρέσει να επικεντρώνει στην πρακτικότητα και τη λογική, η εποχή του Σκορπιού σε ενθαρρύνει να εμβαθύνεις στις στενές σου σχέσεις με τους άλλους.

Λέων

Αυτόν τον μήνα θα δώσεις έμφαση στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή καθώς ο ήλιος (γνωστός και ως ο κυβερνήτης του χάρτη σου) διασχίζει τον τέταρτο Οίκο σου. Εάν υπάρχει κάτι στο ιστορικό της οικογένειάς σου ή στην τρέχουσα δυναμική που προσπαθείς να αποφύγεις, τώρα είναι η ώρα να το τολμήσεις. Μη διστάσεις να βουτήξεις βαθιά σε τυχόν συναισθήματα που έχεις θάψει μέσα σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποσυρθείς από τα φώτα της δημοσιότητας που είναι τόσο συχνά πάνω σου.

Σκορπιός

Είναι ώρα να προσδεθείς, Σκορπιέ, γιατί η σεζόν σου είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, αλλά η υπερβολική προσοχή μπορεί να μην είναι αυτό που αναζητάς απαραίτητα. Θέλεις να κινείσαι στη σιωπή και να αφήσεις την επιτυχία σου να μιλήσει από μόνη της, αλλά αυτός ο μήνας σηματοδοτεί την ιδανική στιγμή για να αποδεχθείς την προσοχή που αναζητάς.

Υδροχόος

Αυτή τη σεζόν, ο ήλιος συνεχίζει στον δέκατο Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, φέρνοντας την προσοχή και τη φήμη στις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Τώρα είναι η ώρα να επιδείξεις τη δουλειά σου, Υδροχόε, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδεχθείς για λίγο να είσαι ο βασικός χαρακτήρας. Αυτό μπορεί να είναι άβολο για εσένα στην αρχή, αλλά η σκληρή δουλειά σου αξίζει να αναγνωριστεί.