Τα 3 ζώδια τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στον Νοέμβριο

02.11.2022
Τα 3 ζώδια τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στον Νοέμβριο
Τώρα που η εποχή του Σκορπιού είναι σε πλήρη εξέλιξη, πιθανότατα νιώθεις έντονα τα αποτελέσματα. Αυτή η εποχή έχει να κάνει με τη λήψη προσεκτικά μελετημένων αποφάσεων, ειδικά όταν πρόκειται για συναισθηματική έκφραση. Ενώ αυτή η τακτική μπορεί να είναι ευεργετική για πολλούς, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που είναι βέβαιο ότι θα βιώσουν αυτή την ενέργεια πολύ διαφορετικά από τους άλλους. Εξαιτίας αυτού, ο Νοέμβριος μπορεί να είναι δύσκολος μήνας για τα τρία παρακάτω ζώδια.

Κριός

Η εποχή του Σκορπιού επικεντρώνεται στις σχέσεις και τα όριά σου με άλλους ανθρώπους με έναν αρκετά σημαντικό τρόπο. Αυτόν τον μήνα, θα κληθείς να σκεφτείς τον ρόλο που παίζεις στις ζωές των άλλων και για το αν είσαι πολύ παρούσα (ή όχι αρκετά). Αυτή είναι μια περιοχή όπου συνήθως σου αρέσει να ασκείς πολύ συναισθηματικό έλεγχο, αλλά καθώς ο ήλιος περνά από τον όγδοο Οίκο σου, θα κληθείς να κάνεις μια βαθιά βουτιά σε αυτά τα θέματα.

Γιατί το άρωμα σου εξασθενεί τον χειμώνα και τι να κάνεις για να διαρκεί περισσότερο

Δίδυμοι

Αυτή την εποχή, ο ήλιος θα συνεχίσει στον έκτο Οίκο της εργασίας και της υγείας σου, παρακινώντας σε να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στις τελετουργίες και τις καθημερινές σου συνήθειες. Αυτός είναι ένας τομέας της ζωής σου όπου έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στη δύναμη ψυχής και τον έλεγχο, αλλά ίσως είναι καιρός να κάνεις κάποιες προσαρμογές. Είσαι ικανοποιημένη με το πώς πέρασες τις μέρες σου; Αν όχι, μη φοβάσαι να χαλαρώσεις σε τυχόν παλιές ρουτίνες που έχεις εξασκήσει.

Είσαι Tοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Τοξότης

Καθώς η σεζόν του Σκορπιού συνεχίζεται, θα σου ζητηθεί να κάνεις μια βαθιά βουτιά προς το εσωτερικό σου σχετικά με τις πρακτικές ψυχικής σου υγείας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στις συνήθειες που έχεις διατηρήσει πίσω από κλειστές πόρτες, ειδικά αφού η εποχή σου είναι προ των πυλών. Εάν έχεις ασχοληθεί πολύ με συνήθειες που σου κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, κάνε ένα βήμα πίσω.