Ο ανάδρομος Άρης είναι εδώ και θα επηρεάσει το ζώδιο σου

01.11.2022
Ο ανάδρομος Άρης είναι εδώ και θα επηρεάσει το ζώδιο σου
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ανάδρομος Ερμής έχει ξεχωριστή θέση όταν πρόκειται για χάος και παρεξηγήσεις. Αλλά ο ανάδρομος Άρης που ξεκίνησε στις 30 Οκτωβρίου, έχει μερικά δικά του δραματικά σχέδια: να επιβραδύνει τα projects μας και να επιφέρει γενική κούραση, για να αναφέρουμε μόνο δύο συνέπειες. Ο πλανήτης της δράσης και της επιθετικότητας γίνεται ανάδρομος στους φλύαρους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023, καθιστώντας τον ώριμο για κλασική ανάδρομη ένταση. Με τον ανάδρομο Άρη να προκαλεί διαμάχες και επιβραδύνσεις, σίγουρα θα θέλεις να μάθεις πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.

Κριός

Αν έχεις μπρόστά σου projects που σου προκαλούν άγχος θα πρέπει να ξέρεις ότι ο ανάδρομος Άρης δημιουργεί ένταση στα συνολικά σου σχέδια. Να είσαι προσεκτική με την ενέργεια που δίνεις στις συγκεντρώσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος

Τα πισωγυρίσματα με τα εργασιακά projects ή την παράπλευρη φασαρία που φέρνουν, μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι για κάποιο λόγο. Έλεγξε τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαιά σου και φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις στο όνομα των χρημάτων.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να ξεγελάσει τη φυσική σου επιθυμία να εξερευνήσεις πέρα από τα όριά σου, αλλά μάλλον δεν είναι η καλύτερη στιγμή για μια πλήρη επαναδημιουργία του εαυτού σου. Αφιέρωσε τους επόμενους δύο μήνες για να συλλογιστείς και να μπορέσεις να οργανωθείς για να βρεις την κατάλληλη στρατηγική.

Καρκίνος

Μπορεί να νιώσεις πίεση από τις δυνάμεις γύρω σου, Καρκίνε, γι' αυτό ο ανάδρομος Άρης σε καλεί για μια περίοδο ξεκούραστης μοναξιάς. Τι κρατάς πίσω σου; Αυτή είναι η στιγμή να ξετυλίξεις την πολυπλοκότητά σου μέσα από βαθιά ενδοσκόπηση.

Λέων

Οι διαφωνίες με φίλους μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σε όλο τον ανάδρομο Άρη, Λιονταρίνα. Αντί να διορθώσεις απλά ένα πρόβλημα, σκέψου τι ρόλο διαδραματίζεις σε αυτές τις συγκρούσεις. Να θυμάσαι να ακολουθείς τον δρόμο της καρδιάς σου.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Άρης σε βάζει στον πειρασμό να αφιερώσεις περισσότερες ώρες στη δουλειά ή να ασχοληθείς με ένα παράπλευρο πρόβλημα, Παρθένε, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από την επιθυμία σου να αναγνωρίσουν τη δουλειά σου. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για συνεργασία και οικοδόμηση ισχυρότερων σχέσεων με τους συναδέλφους σου.

Ζυγός

Μπορεί να αισθανθείς ιδιαίτερα ανήσυχη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, Ζυγέ. Ίσως δεν είσαι σίγουρη για το ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις ή να νιώσεις έμπνευση για να δοκιμάσεις τα δικά σου όρια ή να εξερευνήσεις ξένα μέρη. Αντί να πάρεις μια πτήση για μια νέα πόλη που δεν έχεις επισκεφτεί, η άσκηση του μυαλού σου μέσω βιβλίων και γνώσεων, μπορεί να είναι πιο ευεργετική.

Σκορπιός

Ότι κρύβεται στις σκιές θα έρθει στο φως για εσένα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, Σκορπιέ. Ο Άρης, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, σε κάνει να είσαι λίγο πιο κυκλοθυμική από το συνηθισμένο.

Τοξότης

Ετοιμάσου για δυσκολίες στις στενές σου σχέσεις, Τοξοτίνα. Να είσαι υπομονετική και να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις τη σύγκρουση με μια πρόθεση κατανόησης, ειδικά αφού ο ανάδρομος Άρης μπορεί να επιτρέψει τις φυσικές πύρινες εκρήξεις σου.

Αιγόκερως

Οι παρακάμψεις στην καθημερινότητά σου και στη δουλειά μπορεί να σε απογοητεύσουν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, Αιγόκερε. Μάθε να εργάζεσαι με τις αναταραχές, επιλύοντας τις απρόβλεπτες εξελίξεις των καθημερινών σου τελετουργιών. Πρόσθεσε τον διαλογισμό ή ένα πρωινό τζόκινγκ στη ρουτίνα σου.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Άρης βαραίνει την οραματική φαντασία σου, Υδροχόε, αλλά είναι καλύτερο να μην παλεύεις ενάντια σε αυτά τα δημιουργικά μπλοκ. Αντί να ξεκινήσεις νέα projects, ξαναδές τα παλιά. Είναι επίσης μια δυνατή στιγμή για να αξιοποιήσεις τον αισθησιασμό σου — μόνη σου ή με έναν σύντροφο.

Ιχθείς

Μπορεί να αισθανθείς φορτωμένη με τις δουλειές του σπιτιού ή απορροφημένη από το οικογενειακό δράμα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, αλλά αυτό σου δίνει μια καλή ευκαιρία για να εξασκηθείς στη ρύθμιση των ορίων. Είναι εντάξει να κάνεις λίγο πίσω για να βάλεις πρώτα τις δικές σου ανάγκες.