Ο Άρης έγινε ανάδρομος και έχει άγριες διαθέσεις - Όλα είναι για καλό, όμως, να το θυμάσαι

31.10.2022
Ο Άρης έγινε ανάδρομος και έχει άγριες διαθέσεις - Όλα είναι για καλό, όμως, να το θυμάσαι
Ένας από τους πιο επιδραστικούς πλανήτες στην αστρολογία είναι ο Άρης. Ως θεός του πολέμου, του πάθους, της φιλοδοξίας και της σεξουαλικότητας, το μόνο πράγμα που οδηγεί τον Άρη είναι το ένστικτό του. Και τι συμβαίνει όταν ο πλανήτης των συγκρούσεων γίνεται ανάδρομος; Δύσκολα τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι ο ανάδρομος Άρης από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Ιανουαρίου θα μας αναγκάσει να ξανασκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε σύμφωνα με τις παρορμήσεις μας.

Όταν ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος, υποδηλώνει μια περίοδο υποχώρησης και ενδοσκόπησης. Η ανάδρομη πορεία στρέφει την ενέργεια ενός πλανήτη προς τα μέσα, μας αναγκάζει να επαναλάβουμε τα βήματά μας και να λύσουμε προβλήματα. Και καθώς επιτρέπουμε σε αυτό το παράθυρο προβληματισμού και αναθεώρησης να μας δείξει τι χρειάζεται επιδιόρθωση, ξεδιπλώνεται μια περίοδος επιταχυνόμενης ανάπτυξης. Με άλλα λόγια, οι ανάδρομοι σημαίνουν ότι η ζωή πρόκειται να γίνει λίγο χειρότερη πριν γίνει πολύ καλύτερη. Άλλωστε, οι ανάδρομοι μάς αναγκάζουν να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αποφεύγαμε, για να μπορέσουμε επιτέλους να τα αφήσουμε πίσω μας.

Τι πρέπει να τρως στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή, ανάλογα με το ζώδιο σου

Ο ανάδρομος Άρης δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς αυτή η βόλτα πάνω κάτω θα διαρκέσει σχεδόν τρεις μήνες οδηγώντας σε πολλαπλές ανακαλύψεις και σε μια βαθιά εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Αλλά πρώτα, πρέπει να είμαστε διατεθειμένες να προχωρήσουμε και να κάνουμε τη δουλειά. Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τον καυτό Άρη, όταν δεν υπάρχει πόνος, δεν θα υπάρχει κέρδος. Και επειδή συμβαίνει η ανάδρομη πορεία του Άρη να εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών, μπορείς να περιμένεις τους επόμενους μήνες να είναι απίστευτα απρόβλεπτοι.

Ο Άρης θα γίνει ανάδρομος στις 30 Οκτωβρίου στις 25 μοίρες των Διδύμων. Διαρκώντας μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023, αυτή η ανάδρομη κίνηση θα δώσει τον τόνο για τους τελευταίους μήνες του έτους. Λαμβάνοντας χώρα στους Διδύμους - το μεταβλητό ζώδιο του αέρα της επικοινωνίας, της διανοητικής δραστηριότητας και της δυαδικότητας - δεν θα λείψουν οι κατεργαριές για να διατηρήσουν αυτό το ανάδρομο ενδιαφέρον. Όταν ο Άρης κινείται μέσα από αυτό το φλύαρο αλλά συναρπαστικό ζώδιο, τείνει να αυξάνει την πιθανότητα διαμάχης, πνευματικών συγκρούσεων και φυσικά αγενών διαφωνιών. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους όσο είναι σε εξέλιξη δεν έχει φίλτρο, για να ελέγχει το τι λες και πώς το λες. Καλό είναι να κρατηθείς μακριά από αδιέξοδες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά!

Όταν τελικά ο Άρης τελειώσει την ανάδρομη πορεία, θα είναι μια στιγμή βαθύτερης οικειότητας και συναισθηματικής μεταμόρφωσης. Το τέλος του ανάδρομου Άρη θα μπορούσε να έρθει μαζί με ευάλωτες συζητήσεις που σε φέρνουν πιο κοντά με τους άλλους και εμβαθύνουν την κατανόησή σου για βαθύτερες αλήθειες. Άφησε τις ανούσιες μνησικακίες, καθώς σε διδάσκουν πώς να ψάχνεις πολύ τα πράγματα και να ενεργείς με βάση αυτά που πιστεύεις και όχι αυτά που φοβάσαι.