Τα αστρολογικα γεγονότα του Νοεμβρίου περιλαμβάνουν μια σεληνιακή έκλειψη

07.11.2022
Τα αστρολογικα γεγονότα του Νοεμβρίου περιλαμβάνουν μια σεληνιακή έκλειψη
Είναι Νοέμβριος, επομένως είναι επίσημα η ώρα να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για το 2023. Ο Οκτώβριος ήταν γεμάτος με κάθε λογής πλανητικά κόλπα, αλλά η αστρολογία του Νοεμβρίου θα μας βοηθήσει για να προωθήσουμε τους εσωτερικούς μας μετασχηματισμούς και να προετοιμαστούμε για όλο τον ενθουσιασμό που μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες στη συνέχεια.

Τα vibes της εποχής του Σκορπιού

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του Νοεμβρίου αποτελούν την πλειοψηφία της περιόδου του Σκορπιού, η οποία είναι και ο καταλύτης κάθε είδους προσωπικής μεταμορφώσης και συναισθηματικής έντασης στη ζωή μας.

Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου

Η εποχή του Σκορπιού είναι πάντα λίγο τρομακτική, αλλά φέτος συμπίπτει με το χάος της εποχής των εκλείψεων - χρωματίζοντας την ακόμα πιο έντονα με την ενέργεια της μεταμόρφωσης, της αποκάλυψης και της αλήθειας. Οι μεγάλες ανατροπές της ηλιακής έκλειψης του Οκτωβρίου είναι ακόμα νωπές στις καρδιές μας καθώς ξεκινάμε αυτόν τον μήνα, αλλά τα πράγματα θα έρθουν πραγματικά στην επιφάνεια στις 8 Νοεμβρίου κατά την τελευταία σεληνική έκλειψη του έτους που θα συμπέσει και με την πανσέληνο του Νοεμβρίου.

Η ενέργεια της εποχής του Τοξότη είναι έτοιμη για περιπέτειες

Στις 16 Νοεμβρίου, ο πλανήτης των σχέσεων, η Αφροδίτη, εισέρχεται στον Τοξότη, δίνοντάς μας τις πρώτες μας λάμψεις της επερχόμενης εποχής του Τοξότη και φέρνοντας μια έκρηξη διασκέδασης και ελεύθερης διάθεσης στη ρομαντική μας ζωή. Τα συναισθήματα στις συνεργασίες πιθανότατα θα ελαφρύνουν λίγο τώρα και θα νιώθουμε πιο περιπετειώδεις και αυθόρμητες όταν πρόκειται για αγάπη, ομορφιά και πολλά άλλα. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής ακολουθεί το παράδειγμα της Αφροδίτης και μπαίνει στον Τοξότη την επόμενη μέρα, στις 17 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, πιθανότατα θα κληθούμε να επεκτείνουμε τα συστήματα πεποιθήσεών μας, να αναζητήσουμε νέα γνώση και να αγκαλιάσουμε μια πιο κοσμική νοοτροπία. Η επίσημη έναρξη της εποχής του Τοξότη είναι στις 22 Νοεμβρίου.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 23 Νοεμβρίου

Η εποχή των εκλείψεων τελείωσε επιτέλους και η πανέμορφη και λαμπερή νέα σελήνη στις 23 Νοεμβρίου συμβολίζει νέα ξεκινήματα για όλα τα ζώδια. Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου λαμβάνει χώρα στον ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη, μόλις μια μέρα μετά την είσοδο του ήλιου στο περιπετειώδες ζώδιο, φέρνοντας κάθε είδους ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη, τυχερές γιορτινές μέρες και επιθυμία να ακολουθήσουμε την καρδιά μας σε νέες περιπέτειες.

Το τέλος του ανάδρομου Δία στις 23 Νοεμβρίου

Την ίδια μέρα με τη νέα σελήνη στον Τοξότη, ο πλανητικός κυβερνήτης του, o Δίας, θα ολοκληρώσει την ετήσια ανάδρομη περίοδο του μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες ανάδρομης περιστροφής. Φαίνεται εξαιρετικά ευοίωνο ο Δίας να σταθμεύει απευθείας τη στιγμή μιας σεληνιακής φάσης που κυβερνά ο Τοξότης - ειδικά επειδή η νέα σελήνη θα σχηματίσει επίσης μια τυχερή τριγωνική όψη με τον Δία. Με το τέλος του ανάδρομου Δία, μπορούμε να φροντίσουμε να αισθανόμαστε πιο κινητοποιημένοι στις πεποιθήσεις και τις φιλοσοφίες μας και να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε όλες τις εκτεταμένες αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στην πνευματική ζωή μας τους τελευταίους μήνες.