Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο-σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου

08.11.2022
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο-σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου
Ο ανεμοστρόβιλος της εποχής του Σκορπιού δεν έχει τελειώσει καν. Η ηλιακή έκλειψη του περασμένου μήνα εμφάνισε σε όλο το μεγαλείο τους βαθύτερους φόβους, τα μειονεκτήματα και τα συναισθήματα κάθε ζωδίου. Δεδομένου ότι η επόμενη σημαντική σεληνιακή φάση θα συνοδεύεται από παρόμοια θέματα, η ολική έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου σε συνδυασμό με την πανσέληνο, θα επηρεάσει στις 8 Νοεμβρίου τα 4 παρακάτω ζώδια αλλά με πολύ διαφορετικούς τρόπους.

Ταύρος

Στις 8 Νοεμβρίου, η σεληνιακή έκλειψη θα φωτίσει τον πρώτο σου Οίκο, φέρνοντας σου την επιθυμία να δώσεις προτεραιότητα στην άνεση, την ασφάλεια και την ευχαρίστηση στη ζωή σου, με επίκεντρο την προσωπική σου ανεξαρτησία και αυτονομία. Οι προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν θα προέρχονται από την ανάγκη για αναταραχή – κάτι στο οποίο συνήθως τείνεις να αντιστέκεσαι. Θεώρησε αυτή την έκλειψη ως μια περίοδο αναγέννησης, παρόλο που οι αλλαγές μπορεί να μη συμβούν από τη μια μέρα στην άλλη.

Λέων

Καθώς το φεγγάρι φωτίζει τον δέκατο Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου στις 8 Νοεμβρίου, θα κληθείς να στραφείς στη μακροπρόθεσμη ασφάλεια, στην ευχαρίστηση και τη σταθερότητα που μπορεί να σου προσφέρει το επάγγελμά σoυ. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες ξαφνικές προσαρμογές που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν αποδεκτές και μπορεί να βρεθείς απέναντι σε κάποιους περιορισμούς ή όρια στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Στις 8 Νοεμβρίου, η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο θα φωτίσει τις ρομαντικές σου σχέσεις και θα σε ενθαρρύνει να στραφείς στη σταθερότητα, την άνεση και την ασφάλεια που σου προσφέρουν οι σχέσεις σου. Ωστόσο, μπορεί να προκύψει κάποια αναταραχή που ίσως χρειαστεί να τη βιώσεις πρώτα, προκειμένου να διατηρήσεις τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα σου. Ως επιφυλακτικό ζώδιο του νερού, διστάζεις να δοθείς ολόψυχα στις σχέσεις σου, αλλά τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις.

Υδροχόος

Καθώς η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στις 8 Νοεμβρίου, το σπίτι και η οικογενειακή σου ζωή θα φωτιστούν. Θα σου ζητηθεί να επικεντρωθείς στη δυνατότητα για μακροπρόθεσμη ασφάλεια και άνεση σε αυτόν τον τομέα, αλλά όχι χωρίς να αντιμετωπίσεις τους φόβους ή τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχεις. Σκέψου τους τρόπους με τους οποίους συγκράτησες τον εαυτό σου από το να αγκαλιάσει στο έπακρο τη χαλάρωση και την ευχαρίστηση.