Πανσέληνος Νοεμβρίου- Έκλειψη Σελήνης: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

09.11.2022
Πανσέληνος Νοεμβρίου- Έκλειψη Σελήνης: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Ήταν πολυάσχολες οι τελευταίες εβδομάδες για τα άστρα και τα πράγματα δεν θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Παρόλο που κάθε ζώδιο πιθανότατα να επηρεάστηκε από τη μερική έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό τον περασμένο μήνα, η τελική έκλειψη πλησιάζει και αναστατώνει τα πράγματα με διάφορους τρόπους. Όμως, ενώ η ενέργεια της έκλειψης είναι αρκετά δύσκολο να αγνοηθεί, η σεληνιακή έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου που συμπίπτει με την πανσέληνο του Νοεμβρίου, δεν θα έχει τόσο μεγάλη επίδραση στα τρία παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Καθώς η έκλειψη φωτίζει τον δωδέκατο οίκο της απομόνωσης και της απόσυρσης, θα σου ζητηθεί να σκεφτείς το πώς έχεις δημιουργήσει μακροπρόθεσμη ασφάλεια και άνεση στις πρακτικές αυτοεξυπηρέτησης και στα τελετουργικά της ψυχικής υγείας σου. Ως το πολυάσχολο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αυτή η έκλειψη είναι η τέλεια στιγμή για να κάνεις λίγο πίσω και να ξεκουραστείς.

Παρθένος

Στις 8 Νοεμβρίου, η σεληνιακή έκλειψη θα φωτίσει τον ένατο οίκο της πνευματικότητας, της πίστης και της σοφίας σου, εστιάζοντας την προσοχή σου στα νεοανακαλυφθέντα συστήματα πεποιθήσεων που μπορεί να ενσωματώνεις στη ζωή σου. Ως ζώδιο της γης, επιδιώκεις να παραμείνεις προσγειωμένη και οι νεοανακαλυφθείσες φιλοσοφίες στις οποίες επικεντρώνεσαι τον τελευταίο καιρό, αφορούν τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και άνεση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδοθείς σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να αισθανθείς ότι είσαι πιο συνδεδεμένη με αυτό που πιστεύεις.

Τοξότης

Η έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου θα φέρει την επίγνωση στον έκτο Οίκο της εργασίας, των συνηθειών και των ρουτινών σου, ζητώντας να σκεφτείς το πώς οι καθημερινές σου τελετουργίες σου προσφέρουν ευχαρίστηση και άνεση. Εάν έχεις υιοθετήσει συνήθειες που δεν δίνουν προτεραιότητα στο να νιώθεις καλά στο φυσικό σου σώμα, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο προσκήνιο για εσένα. Μπορεί να κληθείς να αφήσεις πίσω ότι είναι οικείο, προκειμένου να προχωρήσεις πλήρως σε συνήθειες που επικεντρώνονται στην πνευματική εκπλήρωση.