Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο των Λουλουδιών

16.05.2022
Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο των Λουλουδιών
Αν νομίζεις ότι το ενοχλητικό ανάδρομο λίκνισμα του Ερμή είναι το μόνο που προκαλεί χάος, τα ουράνια φαινόμενα μόλις ξεκινούν. Η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος του Μαΐου, η οποία έρχεται στις 16 Μαΐου, κάνει την είσοδο της στον μεταμορφωτικό Σκορπιό. Μπορείς να περιμένεις ανατροπές, αλλαγές στον αισθηματικό τομέα ή αλλαγή κατεύθυνσης στην καριέρα σου. Αλλά αν ανήκεις σε ένα από τα τυχερά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του μήνα, αυτές οι αλλαγές θα γίνουν αισθητές μόνο σε πνευματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Η έκλειψη Σελήνης έχει να κάνει με το να ακολουθείς αυτά που σε ευχαριστούν και να απελευθερώνεις το καλλιτεχνικό σου πνεύμα, Καρκίνε. Αυτές οι κοσμικές αλλαγές μπορεί να σε εισάγουν σε ένα νέο δημιουργικό χόμπι ή μια ένωση με πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Θα νιώσεις ιδιαίτερα ελκυστικά προς την απόλαυση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί ακόμη και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να φλερτάρεις με κάποια νέα γνωριμία. Αυτή είναι μια περίοδος για να επεκτείνεις τις καλλιτεχνικές σου προοπτικές και να επιλέξεις να ενσαρκώσεις μια επιθυμία σου.

Αιγόκερως

Τα πράγματα γίνονται ζωηρά στον εσωτερικό σου κύκλο, Αιγόκερε. Αυτή η πανσέληνος επισκιάζει περιοχές κοινότητας, συνδέσεων και συναδέλφων. Παλιές ή βραχύβιες φιλίες μπορεί να επανεμφανιστούν, ενθαρρύνοντάς σε να διασκεδάσεις με την κοινωνική σου ζωή και τον κύκλο σου. Αυτή η πανσέληνος σου προσφέρει την ευκαιρία να προσεγγίσεις άτομα με τα οποία έχεις χάσει την επαφή και να επανασυνδεθείς. Αλλά με αυτήν την πανσέληνο να παραμορφώνει κάποιες από τις αισθήσεις σου, είναι καλή ιδέα να κάνεις έναν απολογισμό του είδους των φιλιών που θέλεις να διατηρήσεις.

Ιχθείς

Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με την αναζήτηση της ψυχής, Ιχθύ. Μπορεί να ανακαλύψεις κρυμμένες αλήθειες ή να ανακαλύψεις φιλοσοφικές αποκαλύψεις που αλλάζουν εντελώς την οπτική σου για τη ζωή. Καλείσαι να είσαι συνήγορος του εαυτού σου αυτό το διάστημα. Αυτή η έκλειψη σε ενθαρρύνει να απελευθερωθείς από παλιές προσκολλήσεις και να επεκτείνεις την άποψή σου για τον κόσμο.

Αν και μπορεί να είναι μια καυστική διέλευση για μερικούς, θα διαπιστώσεις ότι οι δονήσεις της έκλειψης μπορούν να προορίζονται και για ήρεμο προβληματισμό και για να εξερευνήσεις τα συστήματα πεποιθήσεών σου.