Πανσέληνος των Λουλουδιών: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

16.05.2022
Πανσέληνος των Λουλουδιών: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Είτε είσαι έτοιμη είτε όχι, η Πανσέληνος των Λουλουδιών του Μαΐου χαρίζει ολοκλήρωση και έντονες μεταμορφώσεις. Καθώς κορυφώνεται στις 16 Μαΐου στο μεταμορφωμένο ζώδιο του Σκορπιού, η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου του 2022 η οποία συνδυάζεται με πανσέληνο, αποκαλύπτει κρυμμένες αλήθειες και προσφέρει την ευκαιρία να απελευθερώσουμε πράγματα που μας κρατούν πίσω. Ενώ η σεληνιακή έκλειψη φέρνει έντονες αλλαγές για το σύνολο, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου η οποία συμπίπτει με την πανσέληνο, θα αισθανθούν αυτές τις ριζικές αλλαγές να γίνονται ιδιαίτερα ασταθείς προτού βελτιωθούν.

Κριός

Προετοιμάσου για μεγάλες μεταμορφώσεις, Κριέ. Αυτή η πανσέληνος σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις το κάρμα σου. Η έκλειψη Σελήνης προκαλεί επίσης ριζικές αλλαγές οπότε σκέψου τα οικονομικά, τους πόρους και το τέλος μιας εποχής. Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με τα τελειώματα, αλλά και τα επόμενα νέα ξεκινήματα που φέρνουν. Τι σου λέει το ένστικτό σου ότι πρέπει να αφήσεις πίσω τώρα; Είναι μια καλή στιγμή για να αξιολογήσεις ποιες αλλαγές πρέπει να φέρεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή.

Ταύρος

Τα πράγματα γίνονται ταραχώδη στις συνεργασίες σου αυτή τη στιγμή, Ταυρίνα και η έκλειψη θολώνει την όρασή σου. Αυτή η πανσέληνος σε κάνει να ρίξεις μια αναλυτική ματιά στις σχέσεις σου και να αποφασίσεις εάν ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σου. Με όλες τις αλλαγές που έχεις κάνει, μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει επίσης πώς έχουν αλλάξει οι στόχοι σου. Τώρα είναι η ώρα να αναρωτηθείς, είναι πραγματικά αυτό που θέλεις; Οι σεληνιακές εκλείψεις έχουν να κάνουν με το να χωρίσεις τους δρόμους σου με τους κανόνες σου προκειμένου να αναπτυχθείς.

Σκορπιός

Μπορεί να τα βρεις σκούρα, Σκορπιέ. Η έκλειψη Σελήνης κρατά έναν καθρέφτη για τα δυνατά σου σημεία, τις αδυναμίες και τις καταπιεσμένες συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτός ο έντονος αυτοστοχασμός είναι κάτι περισσότερο από το να απευθύνεται απλώς στη σκιώδη πλευρά σου, αλλά έχει να κάνει με την προσπάθεια να κόψεις επιτέλους τους δεσμούς με ανθρώπους, καταστάσεις και κακές συνήθειες. Να είσαι προετοιμασμένη για σημαντικές αλλαγές στην αίσθηση της ταυτότητας του εαυτού σου, καθώς και στο πώς σχετίζεσαι με τους άλλους. Οι σχέσεις σου είναι πιθανό να αλλάξουν.