Παρασκευή και 13: Τα 4 ζώδια τα οποία θα περάσουν καλύτερα σήμερα

13.05.2022
Παρασκευή και 13: Τα 4 ζώδια τα οποία θα περάσουν καλύτερα σήμερα
Εάν πιστεύεις ότι η Παρασκευή και 13 δεν είναι παρά μια μέρα κακής τύχης, καλό είναι να αναρωτηθείς πώς προέκυψε αυτή η πεποίθηση. Το πιθανότερο είναι ότι δεν ξέρεις, γιατί υπάρχουν ορισμένες δεισιδαιμονίες και όμως εξακολουθούν να έχουν τον τρόπο τους να σε επηρεάζουν και να αρνούνται να σε αφήσουν. Εάν είσαι διατεθειμένη να παραβλέψεις τον φόβο που σχετίζεται με την Παρασκευή και 13, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από αυτό που θα βρεις. Και αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, μπορεί και να το διασκεδάσεις κιόλας!

Κριός

Φτιάχνεις τις σχέσεις σου με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Αυτή η Παρασκευή και 13 έχει να κάνει με τους ανθρώπους που αγαπάς και τους ανθρώπους που σε αγαπούν σε αντάλλαγμα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εκτιμήσεις τις σχέσεις που σε υποστηρίζουν και σε ανεβάζουν, γιατί είναι κρίμα να τις αγνοείς.

Ταύρος

Φροντίζεις τον μοναδικό και αναντικατάστατο εαυτό σου. Φέτος, δεν χάνεις ούτε λεπτό προσποιούμενη ότι είσαι οποιαδήποτε άλλη εκτός από τον εαυτό σου. Και καθώς λαμβάνει χώρα η Παρασκευή και 13, αγκαλιάζεις αυτό το συναίσθημα πιο έντονα από ποτέ.

13 διάσημοι που γεννήθηκαν Παρασκευή και 13! [photos]

Ζυγός

Αξιοποιείς τη δύναμή σου και την απελευθερώνεις στον κόσμο. Μπορεί να αισθάνεσαι συναισθηματική κατά τη φετινή Παρασκευή και 13, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για πανικό. Εξάλλου, τα συναισθήματά σου υπάρχουν σε ένα φάσμα και τα λαμπερά συναισθήματα δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς το σκοτάδι. Ωστόσο, την Παρασκευή και 13, είσαι έτοιμη να νιώσεις κάθε συναισθηματική απόχρωση που υπάρχει.

Αιγόκερως

Η δημιουργικότητά σου είναι στα καλύτερα της γι' αυτό έκφρασε τον εαυτό σου. Κατά τη φετινή Παρασκευή και 13, έχεις κάθε λόγο να βγεις εκεί έξω και να δείξεις στον κόσμο ποια είσαι. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείς έμπνευση για να εξερευνήσεις τη δημιουργικότητά σου και να εκμεταλλευθείς τα καλλιτεχνικά σου ένστικτα, επειδή έχεις τόσο πολύ χρώμα στη διάθεσή σου.

Παρασκευή και 13 σήμερα: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα