Παρασκευή και 13 αύριο: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα

12.05.2022
Παρασκευή και 13 αύριο: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα
Εάν είσαι προληπτική, η απλή αναφορά του συνδυασμού αυτού πιθανότατα σε ανατριχιάζει. Όταν φτάσει τελικά η ημέρα, μπορεί να αντιδράσεις ακυρώνοντας όλα τα σχέδιά σου και να κρυφτείς κάτω από τα σκεπάσματα για το υπόλοιπο της ημέρας. Αν και τελικά δεν έχει καμία σημασία στην αστρολογία, πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να αναφερθεί για τον τρόπο με τον οποίο αυτή η ημερομηνία κατέχει τόση επιρροή στον κόσμο. Είτε προετοιμάζεσαι για κάποια κακοτυχία είτε επιλέγεις να την αγνοήσεις, η Παρασκευή 13 Μαΐου δεν θα είναι μια καλή μέρα για τέσσερα ζώδια, αλλά όχι για τους λόγους που μπορεί να νομίζεις.

Δίδυμοι

Αυτήν τη στιγμή είσαι ο στόχος του ανάδρομου Ερμή τον οποίο διανύουμε. Κατά τη διάρκεια αυτής της επερχόμενης Παρασκευής (και 13), μπορεί να αισθάνεσαι κάπως απογοητευμένη και όλα αυτά οφείλονται στον ανάδρομο Ερμή. Επειδή ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου, αυτός ο ανάδρομος έχει την τάση να σε βγάζει εκτός τροχιάς και να ανατρέπει τη ζωή σου.

Παρασκευή και 13! Γιατί οι προληπτικοί τρέμουν αυτή τη μέρα;

Λέων

Μπορεί να υπάρχει κάτι που συγκρατεί τις σχέσεις σου. Την Παρασκευή και 13, μπορεί να νιώσεις το βάρος των ευθυνών σου, ειδικά όσον αφορά αυτές, λοιπόν. Εάν οι προσδοκίες σου δεν εκπληρώνονται, ίσως είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα πίσω από όλα αυτά προτού πεις ή κάνεις κάτι που πραγματικά δεν εννοείς.

Υδροχόος

Νιώθεις ασφυκτική πίεση για να πετύχεις. Έχεις πολλά βάρη στους ώμους σου και όταν έρθει η Παρασκευή και 13, μπορεί να πλησιάζεις στο οριακό σημείο σου. Αντί να φρικάρεις όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, θυμήσου ότι έχεις περάσει πολύ χειρότερα και επέζησες.

13 διάσημοι που γεννήθηκαν Παρασκευή και 13! [photos]

Σκορπιός

Είσαι στα πρόθυρα μιας μεγάλης μεταμόρφωσης. Κατά τη φετινή Παρασκευή και 13, μπορεί να νιώθεις ότι πλησιάζεις όλο και πιο κοντά σε ένα κορυφαίο γεγονός στη ζωή σου. Σε τελική ανάλυση, λαμβάνει χώρα λίγες μέρες πριν από μια δυνητική αλλαγή της ζωής σου, την έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό, που θα συγκλονίσει τον κόσμο σου.