Ο Δίας μπήκε στον Κριό και αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει

11.05.2022
Ο Δίας μπήκε στον Κριό και αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει
O μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, o Δίας, εγκατέλειψε στις 10 Μαΐου τη συναισθηματική λιμνοθάλασσα των Ιχθύων και εισήλθε στο πύρινο βασίλειο του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Ο Κριός είναι γνωστός για το ότι προκαλεί νέα ξεκινήματα και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις πρωτοβουλία, καθιστώντας αυτό μια εξαιρετική έναρξη για το καλοκαίρι του 2022. Επιπλέον, ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, τις επιχειρήσεις, τον πλούτο και την αφθονία. Τώρα που ο Δίας βαδίζει προς τα εμπρός στον Κριό, θα σου φέρει ένα κύμα δημιουργικότητας και δράσης και θα επηρεάσει περισσότερο τα 4 παρακάτω ζώδια.

Κριός

Ήρθε η ώρα να λάμψεις, Κριέ! Αξίζεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Συνέχισε να έχεις αυτοπεποίθηση και να παλεύεις ασταμάτητα για τα όνειρά σου - θα ανταμειφθείς. Μη φοβάσαι να πιάσεις χώρο και χρόνο, γεννήθηκες για να σε βλέπουν όπως είσαι. Ανακάλυψε την ενέργεια αυτής της σεζόν και κυνήγησε τα όνειρά σου. Είσαι ασταμάτητη αυτή τη στιγμή!

Ιχθείς

Ο Δίας έφυγε από το ζώδιό σου, Ιχθύ. Τι σημαίνει αυτό για εσένα; Λοιπόν, τα πράγματα πιθανότατα θα είναι πιο εύκολα. Η βαθιά ενδοσκόπηση είναι εξαιρετική, μέχρι να χάσεις την πραγματικότητα. Για να μην ανησυχείς όμως, τα πράγματα πάνε ακόμα καλύτερα! Ο Δίας θα βρίσκεται στον δεύτερο Οίκο σου της άνεσης, των οικονομικών και της αυτοεκτίμησης, οπότε περίμενε πολλές οικονομικές ευκαιρίες.

Λέων

Έτοιμη για ένα νέο ταξίδι, Λιονταρίνα; Θα νιώσεις την αφθονία του Δία μέσω του ένατου Οίκου σου, που κυβερνά τα ταξίδια και τη φιλοσοφία. Πάρε το ρίσκο και κλείσε το ταξίδι γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή και το ξέρεις! Έχεις την τάση να παίρνεις ρίσκα και θα ανταμειφθείς όταν το κάνεις. Νέες εμπειρίες και άνθρωποι είναι στο μέλλον σου.

Τοξότης

Υπέροχα νέα, Τοξοτίνα. Παρόμοια με τον Λέοντα, η περιπέτεια είναι στον ορίζοντα για τα ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου! Δώσε προτεραιότητα σε ότι θέλεις να κάνεις και η επιτυχία είναι βέβαιη. Μην κάνεις πίσω όταν πρόκειται να εκφραστείς. Ξεχνάς το πόσο έμφυτα δημιουργική είσαι.