Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανοιξιάτικο ανάδρομο Ερμή

10.05.2022
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανοιξιάτικο ανάδρομο Ερμή
‘Ηρθε πάλι εκείνη η ώρα: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Το ουράνιο σώμα προκαλεί ένα μικρό διαγαλαξιακό χάος από τις 11 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου, σηματοδοτώντας τη δεύτερη από τις τέσσερις ανάδρομες περιστροφές του 2022. Το δεύτερο μισό αυτής της ενοχλητικής διέλευσης θα περάσει από τον Ταύρο, προσθέτοντας λίγο πείσμα στην αγάπη και την καριέρα σου. Ενώ αυτές οι ανατροπές και στροφές θα επηρεάσουν τους πάντες, τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανοιξιάτικο ανάδρομο Ερμή του 2022, θα νιώσουν το κύριο βάρος του ουράνιου χάους του. Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά;

Ταύρος

Τα πράγματα γίνονται καυτά ειδικά για εσένα, Ταυρίνα, κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική σχετικά με το πού ξοδεύεις τόσο τα χρήματά σου όσο και την ενέργειά σου. Αυτή η άτακτη διέλευση μετακομίζει στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου και στον δεύτερο Οίκο των οικονομικών και των αξιών. Να είσαι προσεκτική με τις συνήθειες δαπανών σου και να ελέγξεις ξανά τυχόν χρεώσεις που επιβαρύνουν τον λογαριασμό σου. Θα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για οικονομικές ατυχίες μεταξύ 10 και 22 Μαΐου. Στο δεύτερο μισό του, ο Ερμής επηρεάζει την αίσθηση της ταυτότητάς σου, προκαλώντας μεγάλη παραμόρφωση στην εικόνα του εαυτού σου.

Ανοιξιάτικος ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Δίδυμοι

Προετοιμάσου, Δίδυμε, μια υπαρξιακή κρίση είναι μπροστά. Ο ανάδρομος Ερμής περνάει χρόνο στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου για το πρώτο μισό της ανάδρομης περιστροφής του, κάτι που μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις τον σκοπό σου ακόμη περισσότερο από αυτό που είναι φυσιολογικό για εσένα. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα κρατήσει τους Διδύμους σε έναν πολύ εσωστρεφή χώρο, ο οποίος είναι άβολος. Είναι πιθανό ότι οι Δίδυμοι θα αρχίσουν να αισθάνονται παγιδευμένοι από τις σκέψεις τους. Προσπάθησε να ξεφύγεις επισκεπτόμενος τη φύση και προσγειώσου.

Παρθένος

Είναι πιθανώς καλή ιδέα να μείνεις μακριά από τα social media κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, Παρθένε. Αυτό συμβαίνει επειδή η ενοχλητική διέλευση έρχεται σε αντίθεση με τον Οίκο της δημόσιας εικόνας σου και τυχόν λάθη μπορεί να προκαλέσουν όλεθρο στην κοινωνική σου ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μπορεί να βρει τον Παρθένο να εκφράζει τυχαία κάποιο είδος επικοινωνίας δημόσια, όπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω μιας ανακοίνωσης στη δουλειά, κάτι που μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ. Η πιθανότητα λανθασμένης επικοινωνίας που οδηγεί σε δημόσια ντροπή, είναι μεγάλη.

Ιχθείς

Τα πράγματα πετυχαίνουν διάνα για εσένα, Ιχθύ — στην κυριολεξία. Ο ανάδρομος Ερμής εισχωρεί στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, επομένως το δράμα στο νοικοκυριό σου μπορεί να συνεχιστεί για τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να προκύψουν εξελίξεις με την οικογένειά του Ιχθύ ή στην τρέχουσα κατάσταση διαβίωσής του, κάτι που απαιτεί άμεση προσοχή. Δεν είναι καλή στιγμή ούτε για τους Ιχθείς να μετακομίσουν σε νέο σπίτι, γιατί πιθανότατα θα μετανιώσουν για κάτι για τη νέα κατοικία τους.