Ανοιξιάτικος ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

09.05.2022
Ανοιξιάτικος ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Προετοιμάσου για καυτό δράμα και ουράνιες ατυχίες με τον επερχόμενο ανάδρομο Ερμή. Ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία από τις 11 Μαΐου και θα συνεχίσει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Αν και έχει κερδίσει τη φήμη ότι προκαλεί διαταραχές, ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι πάντα κακός. Χρησιμεύει επίσης ως υπενθύμιση για να κάνεις λίγο πίσω και να σκεφτείς τι έχετε μάθει. Τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την ανοιξιάτικη ανάδρομη πορεία του Ερμή του μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι το χάος δεν θα τα επηρεάσει αυτή τη φορά.

Κριός

Είσαι σε εγρήγορση, Κριέ, αλλά αυτός ο ανάδρομος Ερμής σε αναγκάζει να επιβραδύνεις. Αυτή η διέλευση προκαλεί αναταράξεις στους τομείς των οικονομικών, επομένως, παρόλο που θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις συνήθειες των δαπανών σας, μπορεί να δημιουργήσεις νέες ροές εσόδων.

Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας και της τύχης, θα μετακομίσει στο ζώδιό σου στις 11 Μαΐου και θα νιώσεις μια έκρηξη δημιουργικής ενέργειας. Αλλά καλύτερα να μην το αφήσεις να σου πάρει τα μυαλά. Αντίθετα, παρατήρησε τις νέες αισθήσεις που έρχονται, παρακολούθησε πού εμφανίζονται νέες ευκαιρίες στη ζωή σου και περίμενε μέχρι να τελειώσει η ανάδρομη πορεία προτού αρχίσεις να ενεργείς σύμφωνα με τα σχέδια που σίγουρα κάνεις αυτή τη στιγμή.

Τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Μαΐου

Καρκίνος

Αφορά λιγότερο το δράμα και περισσότερο την ενδοσκόπηση, Καρκίνε. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι κολλημένη πολλές φορές, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναλογιστείς ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ο Καρκίνος λατρεύει να έχει χρόνο για συλλογισμό και ξεκούραση, οπότε αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα του δώσει όλο τον χώρο που χρειάζεται για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στον κοινωνικό σου κύκλο, επομένως είναι καλύτερο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τους φίλους σου που βρίσκεστε συχνά όσο και διαδικτυακά. Μείνε συγκεντρωμένη στην εσωτερική σου δουλειά και μπορεί να είσαι καλύτερα προετοιμασμένη για να χειριστείς οποιαδήποτε σύγκρουση σε φιλίες.

Ζυγός

Καιρός να βουτήξεις στα βαθιά, Ζυγέ. Αντί να προκαλεί σάλο στη σχέση σου ή τις παραδοσιακές τεχνολογικές γκάφες, αυτός ο ανάδρομος σε ωθεί να εξερευνήσεις ιδέες που είναι ταμπού και να τροφοδοτήσεις το μυαλό και την ψυχή σου. Οι Ζυγοί που αγκαλιάζουν τη σκοτεινή τους πλευρά κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας θα βρουν πολύ νόημα και πίστη. Οι Ζυγοί μπορούν τελικά να βγουν από τον ανάδρομο ως περισσότερο ολοκληρωμένοι άνθρωποι με νέα επίπεδα στην προσωπικότητά τους που θα σοκάρουν και θα ενθουσιάσουν τους άλλους ανθρώπους.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κλονίζει την καθημερινότητά σου, αλλά δεν ταιριάζει με την πραγματιστική σου διάθεση, Αιγόκερε. Η πειθαρχία σου θα σου φανεί χρήσιμη για να αποφύγεις τυχόν ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Οι Αιγόκεροι έχουν μια τεράστια ικανότητα να αναδιαμορφώνουν τις καθημερινές τους δομές αυτή τη στιγμή, εφαρμόζοντας μικρές, διαχειρίσιμες αλλαγές που οδηγούν σε καλύτερες συνήθειες. Η επαναλαμβανόμενη κίνηση είναι σωτήρια για τους Αιγόκερους κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας.

Δεδομένου ότι αυτός ο ανάδρομος κινείται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις έμπνευση να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε διαφορετικά στυλ τέχνης, γι' αυτό ακολούθησε τον!