Οι 5 πλανήτες που έχουν μεγαλύτερη επίδραση στην προσωπικότητα σου

07.05.2022
Οι 5 πλανήτες που έχουν μεγαλύτερη επίδραση στην προσωπικότητα σου
Στη μυθολογία, κάθε πλανήτης έχει τη δική του προσωπικότητα. Και στην αστρολογία, κάθε πλανήτης έχει επίδραση στη ζωή σου. Σκέψου τους πλανήτες σαν θεούς και θεές που ζουν ανάμεσα στα αστέρια, σχηματίζοντας συμμαχίες και ανταγωνισμούς μεταξύ τους. Καθώς αυτοί οι πλανήτες διασχίζουν το σύμπαν, σε παίρνουν μαζί για μια βόλτα, ενθαρρύνοντάς σε να αντιμετωπίσεις προκλήσεις και να απολαύσεις ανταμοιβές στην πορεία. Οι παρακάτω 5 πλανήτες είναι αυτοί που έχουν μεγαλύτερη επίδραση στην προσωπικότητα σου.

Ο Ήλιος

Πιθανότατα γνωρίζεις το ηλιακό σου ζώδιο απ’ έξω και ανακατωτά. Στην αστρολογία, το ζώδιο του ήλιου σου έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σου, το εγώ σου και τη συνολική σου προσωπικότητα. Ο ήλιος αντιπροσωπεύει ότι φαίνεται στο φως, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που παρουσιάζεσαι στον υπόλοιπο κόσμο. Ο ήλιος κυριαρχεί στον εξωτερικό σου εαυτό, δίνοντάς σου μια βαθύτερη κατανόηση του ποια είσαι και πώς ταιριάζεις στον κόσμο.

Ποιος πλανήτης αντιστοιχεί σε κάθε μέρα της εβδομάδας και τι σημαίνει αυτό

Η Σελήνη

Στην αστρολογία, το ζώδιο της σελήνης αντιπροσωπεύει συχνά το πιο μυστηριώδες και μυστικό μέρος της προσωπικότητάς σου. Εξάλλου, το ζώδιο της σελήνης συνδέεται με τον εσωτερικό σου κόσμο και τον υποσυνείδητο εαυτό σου. Επειδη η σελήνη βασιλεύει τη νύχτα, κυβερνά επίσης τα όνειρά σου, τη φαντασία σου και το αστρικό σου σώμα. Το φεγγάρι αποκαλύπτει τα μέρη σου που νιώθεις άνετα να αποκαλύπτεις μόνο στο σκοτάδι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Ερμής

Ο τρόπος που επικοινωνείς περιγράφεται από το ζώδιο του Ερμή. Στην αστρολογία, ο Ερμής είναι ο πλανήτης της λογικής, της ομιλίας, της έκφρασης και της ανάλυσης, που σημαίνει ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που επιλύεις προβλήματα και χρησιμοποιείς το μυαλό σου. Αυτός είναι ένας από τους ταχύτερα κινούμενους πλανήτες στην αστρολογία, γεγονός που εξηγεί γιατί η ανάδρομη πορεία του είναι πάντα έντονα αισθητή. Άλλωστε, ο Ερμής είναι παρών σε κάθε σκέψη που κάνεις και σε κάθε λέξη που λες.

Η Αφροδίτη

Αν σε ενδιαφέρει να κατανοήσεις περισσότερα για τις σχέσεις σου και την ερωτική σου ζωή, μην κοιτάξεις πέρα από το ζώδιο της Αφροδίτης σου. Στην αστρολογία, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του φλερτ, της φιλίας και του ρομαντισμού, που σημαίνει ότι περιγράφει τον τρόπο που δίνεις και λαμβάνεις στοργή. Επιπλέον, η Αφροδίτη κυριαρχεί στην πολυτέλεια, την ομορφιά και τα χρήματα, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που αναζητάς την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση. Περιγράφει επίσης τι σε κάνει ελκυστική στους άλλους.

Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί πλανητών για να ξέρεις ότι βρήκες τον απόλυτο έρωτα

Ο Άρης

Ο πιο ακατέργαστος και αρχέγονος από όλους τους εσωτερικούς πλανήτες είναι ο Άρης. Αυτός είναι ο πλανήτης της δύναμης, της επιθυμίας και του θάρρους, ο πλανήτης που αγγίζει τα πιο αρχαία και ζωώδη ένστικτά σου. Αυτός είναι ο πλανήτης που περιγράφει πώς αντιδράς σε επίθεση. Αποκαλύπτει επίσης τον τρόπο που ακολουθείς έναν στόχο, αφού τον έχεις βάλει στο μυαλό σου. Κοίταξε στο ζώδιο του Άρη για να καταλάβεις πώς το πάθος σου ξεδιπλώνεται και εξαπλώνεται σε όλη σου τη ζωή.