Φεγγάρι της Φράουλας: Γιατί θεωρείται η πιο τυχερή πανσέληνος της χρονιάς

01.06.2023
Φεγγάρι της Φράουλας: Γιατί θεωρείται η πιο τυχερή πανσέληνος της χρονιάς
Η πανσέληνος της 4ης Ιουνίου είναι κάπως ξεχωριστή και αυτό, όχι μόνο για το όνομά της. Ιδού τι περιμένει το κάθε ζώδιο από το ιδιαίτερο αυτό φεγγάρι.

Στην αστρολογία, η πανσέληνος προσφέρει πάντα μια ευκαιρία. Ανάλογα με το πού βρίσκεσαι στο προσωπικό σου ταξίδι, αυτή η ευκαιρία μπορεί να είναι συναρπαστική ή τρομακτική. Εξάλλου, συχνά απαιτείται να έρθουμε αντιμέτωπες με αλήθειες για τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας που μπορεί να είναι εντελώς επώδυνες. Αλλά η πανσέληνος της 4ης Ιουνίου είναι κάτι που όλοι μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία. Γιατί; Λέγεται ότι φέρνει ευημερία, τύχη και αγάπη. Για αυτό ίσως έχει και το γλυκό όνομα: Πανσέληνος της Φράουλας.

Για αυτόν τον λόγο, οι αστρολόγοι συνιστούν να μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία της πανσελήνου να περάσει χωρίς να την αξιοποιήσεις. Αντίθετα, προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη νύχτα για να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου. Θα έχεις πολλές πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα.

Εν ολίγοις, η Πανσέληνος της Φράουλας του Ιουνίου στον Τοξότη, εισάγει ακριβώς το είδος της ενέργειας που θα ελπίζαμε για την αρχή του καλοκαιριού. Παρακάτω θα δεις τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο από την πανσέληνο του Ιουνίου.

Ποιο είναι το είδος κουζίνας που προτιμά το κάθε ζώδιο (Β’ Μέρος)

Γιατί ονομάζεται Πανσέληνος της Φράουλας

Ο όρος «Πανσέληνος της Φράουλας» επινοήθηκε από τις ινδιάνικες φυλές της Αμερικής Algonquin, Ojibwe, Dakota και Lakota. Επέλεξαν αυτό το όνομα για να σηματοδοτήσουν την ωρίμανση των φραουλών του Ιουνίου που είναι έτοιμες να μαζευτούν.

Ποια είναι η πνευματική σημασία της Πανσελήνου της Φράουλας

Σύμφωνα με την αστρολόγο Imani Rae, το φεγγάρι της φράουλας αποτελεί ευκαιρία για τύχη, αγάπη και ευημερία, καθιστώντας την ως ιδανική στιγμή για να εκδηλώσεις τις μεγαλύτερες επιθυμίες σου.

Γιατί η Δευτέρα είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας, σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν είναι περίεργο ότι η «αγάπη» είναι επίσης μια κεντρική πνευματική έννοια του φεγγαριού της φράουλας το οποίο θεωρείται ως το φεγγάρι του μέλιτος. Αυτό είναι πιθανό επειδή ο Ιούνιος είναι ο παραδοσιακός μήνας για τους γάμους και πήρε το όνομά του από την Juno, τη ρωμαϊκή θεά του γάμου. Έχοντας αυτό κατά νου, το φεγγάρι της φράουλας μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος προβληματισμού για περασμένες, παρούσες ή μελλοντικές ρομαντικές σχέσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.06.2023 - 08:41