Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο της Φράουλας

02.06.2023
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο της Φράουλας
Διανύουμε την εποχή των Διδύμων και η Πανσέληνος στον Τοξότη που έρχεται στις 4 Ιουνίου θα φέρει πολλές αναταράξεις και ίσως κάνει πιο δύσκολη τη συγκέντρωση. Όμως, τελικά, θα είναι για... καλό! Μερικοί, μάλιστα, θα αισθανθούν την επιρροή κάπως περισσότερο.

Με τον τρόπο που μόνο οι Δίδυμοι γνωρίζουν, οι δονήσεις αυτής της εποχής του ζωδίου είναι απρόβλεπτες. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν τόσες πολλές νέες ιδέες που θολώνουν τα μυαλά όλων από τότε που ο ήλιος μετατοπίστηκε σε αυτό το ευμετάβλητο ζώδιο του αέρα, που μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Αλλά καθώς η επερχόμενη πανσέληνος ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί στις 4 Ιουνίου, όλοι θα παρακινηθούν να αναζητήσουν τη γνώση και τη σοφία με διάφορους τρόπους. Μάλιστα, τα τέσσερα παρακάτω ζώδια, που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο της Φράουλας του Ιουνίου, μπορεί ακόμη και να δείξουν πολύ πιο ανοιχτόμυαλα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Φεγγάρι της Φράουλας: Γιατί θεωρείται η πιο τυχερή πανσέληνος της χρονιάς

Δίδυμοι

Στις 4 Ιουνίου, η πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει τον έβδομο Oίκο των αισθηματικών σου σχέσεων, αναδεικνύοντας τη γνώση και τη σοφία που μοιράζονται οι άλλοι μαζί σου. Ως ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής, έχεις την τάση να συνδέεσαι καλύτερα με αυτούς που έχουν ιστορίες να πουν και αυτή την ημέρα, περιμένεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε διαφωτίσουν με σημαντικούς τρόπους.

Παρθένος

Αυτό το μήνα, η Πανσέληνος της Φράουλας αναδεικνύει την επιθυμία σου να επεκτείνεις το σπίτι και την ιδιωτική σου ζωή με μνημειώδεις τρόπους. Αν και τείνεις να είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα στις παραμικρές λεπτομέρειες, αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να εξετάσεις τις δυνατότητες του πώς θα μπορούσε να μοιάζει το περιβάλλον σου. Ανεξάρτητα από το πόσο παράλογο μπορεί να φαίνεται, Παρθένε, ο ουρανός είναι το όριο.

Τοξότης

Είσαι ο κύριος χαρακτήρας αυτού του μήνα, Τοξότη, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο σου Οίκο της αυτοέκφρασης. Ως κάποια που αναζητά συνεχώς την περιπέτεια, θα κληθείς να αγκαλιάσεις τα πιο αυθόρμητα σημεία του εαυτού σου. Ενώ η εποχή των Διδύμων έχει ορίσει ένα πολύ αναγκαίο προσκήνιο στις σχέσεις σου με τους άλλους, η πανσέληνος αυτού του μήνα επικεντρώνεται στην επιθυμία σου για ελευθερία και αληθινή απελευθέρωση.

Ποια είναι η σχέση σου με τον ύπνο σύμφωνα με το ζώδιο σου

Ιχθύες

Στις 4 Ιουνίου, θα κληθείς να αγκαλιάσεις την επιθυμία για απελευθέρωση στην καριέρα και τον επαγγελματικό σου κόσμο καθώς ξεδιπλώνεται η πανσέληνος. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, αναζητάς πάντα συνεχή ανάπτυξη και επέκταση όσον αφορά τη δουλειά και το επάγγελμά σας. Εάν αισθάνεσαι στάσιμη ή δεν έχεις κίνητρα, τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς πώς μπορείς να κάνεις πιο διαθέσιμο τον εαυτό σου σε μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στη δουλειά.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.06.2023 - 09:12