Πανσέληνος της Φράουλας: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

04.06.2023
Πανσέληνος της Φράουλας: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Η εποχή των Διδύμων συνήθως ξυπνά νέες ιδέες και ενδιαφέροντα. Άλλωστε, το μεταβλητό ζώδιο του αέρα θεωρείται το πιο περίεργο του ζωδιακού κύκλου. Καθώς ξετυλίγεται η πρώτη πανσέληνος αυτού του κοινωνικού ζωδίου, μπορεί να αισθάνεσαι πιο πρόθυμη να αγκαλιάσεις τον αυθορμητισμό και την περιπέτεια εκτός αν, φυσικά, ανήκεις σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο της Φράουλας στις 4 Ιουνίου. Σε αυτή την περίπτωση, η ιδέα της ξαφνικής αλλαγής και των εκπλήξεων μπορεί να μην σε ενθουσιάσει απαραίτητα.

Ταύρος

Στις 4 Ιουνίου, θα ενθαρρυνθείς να εξετάσεις τις άγνωστες δυνατότητες που έχουν να προσφέρουν οι κοινόχρηστοι πόροι και τα οικονομικά σου καθώς ξεδιπλώνεται η Πανσέληνος της Φράουλας. Αν και τείνεις να είσαι κάπως ριψοκίνδυνη όταν πρόκειται για χρηματικά ζητήματα, τώρα είναι η ώρα όχι μόνο να αναγνωρίσεις τι είναι δυνατό να γίνει, αλλά να σκεφτείς επίσης πού πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές.

Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο της Φράουλας

Καρκίνος

Αυτό το μήνα, θα κληθείς να αναγνωρίσεις τους τρόπους όπου χρειάζεσαι ελευθερία και αυθορμητισμό στις καθημερινές σου συνήθειες και ρουτίνες. Αν και είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα στη συνέπεια, η καθημερινή σου ζωή απαιτεί άφθονο χώρο για αλλαγές. Ως ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που κυβερνάται από τη σελήνη, τα τελετουργικά σου τείνουν να κυμαίνονται ανάλογα με τις φάσεις της σελήνης και κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα σκεφτείς πώς μπορείς να αγκαλιάσεις περισσότερη ελευθερία και απελευθέρωση.

Φεγγάρι της Φράουλας: Γιατί θεωρείται η πιο τυχερή πανσέληνος της χρονιάς

Αιγόκερως

Θα σου ζητηθεί να υποχωρήσεις σε κάποιο θέμα στις 4 Ιουνίου, καθώς η Πανσέληνος της Φράουλας στον Τοξότη φωτίζει τον δωδέκατο Οίκο σου, που δηλώνει πόσο εύκολα βάζεις ένα τέλος για να υπάρξει μια νέα αρχή. Ως το παραδοσιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, έχεις την τάση να παίρνεις υπολογισμένες αποφάσεις ακόμη κι αν είναι εσφαλμένες αλλά η πανσέληνος αυτού του μήνα, σε ενθαρρύνει να επικεντρώνεσαι στην επιθυμία σου για ανεξαρτησία. Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε απαλλάσσουν από τη ζώνη άνεσής σου, ακόμα κι αν είναι ιδιωτικές.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.06.2023 - 08:50