Έρχεται ανάδρομος Κρόνος: Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο

14.06.2023
Έρχεται ανάδρομος Κρόνος: Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο
O Κρόνος γίνεται ανάδρομος στις 17 Ιουνίου μέσω των Ιχθύων και από τότε μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, κάθε ζώδιο θα βιώσει κάποια προσωρινή ανακούφιση στον Οίκο του ο οποίος κυβερνάται από τους Ιχθύες.

Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε είτε να σου επιτρέψει να επαναπροσδιορίσεις τις ελπίδες και τις επιθυμίες σου είτε να τις κάνει να γλιστρήσουν εντελώς από τα δάχτυλά σου. Διάβασε παρακάτω τι μπορεί να περιμένει καθένα από τα 12 ζώδια κατά τον ανάδρομο Κρόνο:

Κριός

Καθώς ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος στον δωδέκατο Οίκο σου αυτόν τον μήνα, θα κληθείς να επανεκτιμήσεις τυχόν συνήθειες ή τάσεις που σε έχουν πάει πίσω. Σκέψου τι σε εμποδίζει να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας: Είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης ή έλλειψη πειθαρχίας;

Ταύρος

Στις 17 Ιουνίου, ο Κρόνος θα σταθεί ανάδρομος στους Ιχθύες, χαλαρώνοντας μερικά από τα όρια και τους περιορισμούς που έχεις εφαρμόσει. Ενώ οι τελευταίοι δύο μήνες σου επέτρεψαν να χαράξεις κάποιες απαραίτητες γραμμές σχετικά με το πόσα είσαι διατεθειμένη να κάνεις για τους άλλους, αυτή η ανάδρομη πορεία δοκιμάζει ορισμένα από αυτά τα όρια.

Τα 3 πιο πειστικά ζώδια που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι λένε

Δίδυμοι

Αυτόν τον μήνα, ο Κρόνος θα σταθεί ανάδρομος στον δέκατο Οίκο της καριέρας σου, φέρνοντας μια περίοδο προβληματισμού σχετικά με το τι κάνεις για τα προς το ζην. Μπορεί να αναθεωρείς κάποια από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που είχες για τον εαυτό σου σε αυτόν τον τομέα ή να αλλάξεις επάγγελμα εντελώς.

Καρκίνος

Καθώς ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος, θα επαναξιολογήσεις σε τι πιστεύεις. Τους τελευταίους μήνες, έχεις πάρει πιο σοβαρά τις σπουδές, τις προοπτικές και τις πεποιθήσεις σου και σε αυτή την ανάδρομη εξέλιξη θα κοιτάξεις πιο προσεκτικά το πού ήσουν υπερβολικά ιδεαλίστρια.

Λέων

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Κρόνου, θα κληθείς να αναθεωρήσεις και να επανεκτιμήσεις τυχόν συμφωνίες που έχεις υπογράψει και σου φαίνονται μη ρεαλιστικές ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κοινούς πόρους και εμπλοκές με άλλους.

Παρθένος

Στις 17 Ιουνίου, ο Κρόνος θα σταθεί ανάδρομος στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, προτρέποντάς σε να αναθεωρήσεις τα προσωπικά όρια που έχεις θέσει στις σχέσεις σου. Θα αναρωτηθείς αν αισθάνεσαι άνετα με το επίπεδο ευθύνης που έχεις αναλάβει σε αυτή τη δυναμική.

Ζυγός

Αυτόν τον μήνα, ο τρόπος με τον οποίο ασκείς πειθαρχία στις ρουτίνες, την ευεξία και τις καθημερινές τελετουργίες σου θα είναι στο επίκεντρο, καθώς ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος στους Ιχθύες. Εάν έχεις θέσει μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τον εαυτό σου, τώρα είναι η ώρα να χαλαρώσεις.

Σκορπιός

Καθώς ο Κρόνος κινείται ανάδρομα αυτόν τον μήνα, τα όρια και οι περιορισμοί που έχεις παρατηρήσει στις δημιουργικές σου αναζητήσεις και τις δραστηριότητες αναζήτησης ευχαρίστησης, θα αρχίσουν να εξασθενούν. Εάν αισθάνεσαι δημιουργικά αποκλεισμένη, περιμένε να φύγει αυτό το βάρος, τουλάχιστον προσωρινά.

Τοξότης

Αυτό το μήνα, ο Κρόνος θα σταθεί ανάδρομος στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, μειώνοντας κάποιες από τις ευθύνες που έχεις αναλάβει σε αυτόν τον τομέα από τον Μάρτιο. Αυτός ο ανάδρομος είναι μια ευκαιρία να επαναξιολογήσεις μερικές από τις εργασίες σου και να ελαφρύνεις τον φόρτο σου εάν χρειαστεί.

Τα 3 πιο ήρεμα ζώδια που μπορούν να σε κάνουν αμέσως να χαλαρώσεις

Αιγόκερως

Στις 17 Ιουνίου, ο κυβερνήτης του χάρτη σου (γνωστός και ως Κρόνος) θα σταθεί ανάδρομος, προτρέποντάς σε να αναθεωρήσεις μερικές από τις τρέχουσες σκέψεις και απόψεις που έχεις. Αναζητάς από τον Μάρτιο νέους τρόπους για να πραγματοποιήσεις κάποιες από τις ιδέες σου και ο ανάδρομος είναι μια ευκαιρία να ονειρευτείς λίγο περισσότερο.

Υδροχόος

Καθώς ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, γίνεται ανάδρομος αυτόν τον μήνα, θα ρίξεις άλλη μια ματιά σε ορισμένα από τα όρια και τους περιορισμούς που έχεις εφαρμόσει στα οικονομικά σου. Τους τελευταίους μήνες, προσέχεις περισσότερο πώς ξοδεύεις τον χρόνο, τα χρήματά και την ενέργειά σου και καθώς αυτή η ανάδρομη πορεία ξεδιπλώνεται, θα κοιτάξεις ξανά πώς διατηρείς αυτά τα πράγματα.

Ιχθύες

Στις 17 Ιουνίου, ο Κρόνος θα σταθεί ανάδρομος στον πρώτο σου Οίκο της προσωπικής ταυτότητας και ατομικότητας, προσκαλώντας σε να σκεφτείς το πώς μοιράζεσαι τον εαυτό σου με τον κόσμο γύρω σου. Από τον Μάρτιο, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου έχει προσθέσει μια αυξημένη αίσθηση ευθύνης και δέσμευσης, με αποτέλεσμα να είσαι πιο προσεκτική σχετικά με το πώς θα εμφανίζεσαι.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2023 - 12:29