Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

31.07.2023
Πανσέληνος Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
H πρώτη μέρα του Αυγούστου φέρνει μαζί της μια πανσέληνο η οποία ανατέλλει στον οραματιστή Υδροχόο. Το λογικό ζώδιο του αέρα έχει να κάνει με τη ρήξη με τους κανόνες και αυτή η πανσέληνος θα μας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσουμε πλήρως τις συλλογικές μας διαφορές.

Για κάποιους, αυτή η πανσέληνος απαιτεί να γίνουν άβολα ευάλωτοι. Αλλά για τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο της 1ης Αυγούστου, αυτή η ημέρα θα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Αυτή η ανεβαστική πανσέληνος έχει να κάνει με την αμφισβήτηση των ορίων σου Δίδυμε! Υπάρχουν πολλά να περιμένουμε και ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις πλήρως το άγνωστο που βρίσκεται μπροστά σου. Θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και την επιθυμία σου να αποκτήσεις σοφία και πολιτιστικές εμπειρίες. Σε τελική ανάλυση, όλα αφορούν το να έχεις ανοιχτό μυαλό και να απελευθερωθείς από παραδόσεις που δεν ωφελούν την ανάπτυξή σου.

Το τοξικό χαρακτηριστικό που κάθε ζώδιο πρέπει να διορθώσει το 2023

Παρθένος

Καμία καλή πράξη δεν περνά απαρατήρητη αυτή τη στιγμή, Παρθένε. Η πανσέληνος στον ανθρωπιστικό Υδροχόο σε βοηθά να τσεκάρεις την προσωπική σου ευεξία και αυτή η πανσέληνος θα σε βοηθήσει να εμπνεύσεις τον φυσικό σου αλτρουισμό. Ο Παρθένος θα νιώσει ότι εκτιμάται, ότι πατάει γερά στη γη και ότι είναι καλά προετοιμασμένος να παρέμβει και να βοηθήσει όπου κι αν χρειαστεί. Οι απλές πράξεις προσφοράς μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ.

Τα 3 πιο πειστικά ζώδια που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι λένε

Ζυγός

Οι επαναστατικές δονήσεις αυτής της πανσελήνου υποστηρίζουν τα δημιουργικά σου ρίσκα αυτή τη στιγμή, Ζυγέ. Αυτή είναι μια ισχυρή υπενθύμιση του να φροντίσεις να ξεχωρίζεις από το πλήθος. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, μπορεί να λάβεις επαίνους για ένα δημιουργικό project στο οποίο εργαζόσουν ή ακόμη και να κερδίσεις θετικά σχόλια από κάποιον τον οποίο έχεις στην καρδιά σου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να βιώσει όλες τις απλές απολαύσεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνουν οι άλλοι.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.07.2023 - 08:33