Είσαι σε σχέση εξ αποστάσεως; Τι λέει το ζώδιο σου για το μέλλον της (Α’ μέρος)

11.11.2020
Είσαι σε σχέση εξ αποστάσεως; Τι λέει το ζώδιο σου για το μέλλον της (Α’ μέρος)
Οι σχέσεις εξ αποστάσεως μπορούν να γίνουν ο χειρότερος εχθρός της αγάπης. Ωστόσο με αρκετή εμπιστοσύνη, επικοινωνία και σκληρή δουλειά, τα ζευγάρια μπορούν να μάθουν να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει παρά τα χιλιόμετρα μεταξύ τους. Δες παρακάτω πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ιδιότητες του ζωδίου σου με στόχο να εκμηδενίσεις την απόσταση!

Κριός

Αγαπάς τις προκλήσεις, οπότε στην αρχή, πιθανότατα να ξεσηκωθείς, με την καλή έννοια, για μια εξ αποστάσεως σχέση. Η πραγματική προσπάθεια, ωστόσο, είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο στόχος σου είναι να καταπολεμήσεις την τάση του Κριού να εγκαταλείπει ότι ξεκινάει, επομένως πρόσεξε για αποσπάσεις προσοχής από ανθρώπους και δραστηριότητες που θα σε απομακρύνουν από την αφοσιωμένη σου αγάπη.

Ταύρος

Είσαι υπέροχη στο να διατηρείς ζωντανό το ρομαντισμό και έχεις ένα φυσικό ταλέντο για να περνάς καλά με το αγαπημένο σου πρόσωπο σε αμοιβαίες, αισθησιακές απολαύσεις. Όταν δεν είστε μαζί, συνέχισε αυτές τις απολαύσεις στέλνοντας στον καλό σου όμορφες εκπλήξεις, όπως ένα αρωματικό κερί που έχει ρομαντικό συμβολισμό και για τους δύο.

Δίδυμοι

Επειδή είσαι πάντα έτοιμη για μια συνομιλία, η επικοινωνία στις εξ αποστάσεως σχέσεις είναι εύκολη για εσένα. Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς το χρόνο του τηλεφώνου σου με σύνεση. Αντί να κάνεις αστεία ή άσκοπες κουβέντες, κράτησε τον καλό σου ενήμερο για σημαντικά γεγονότα και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Ο καλύτερος τρόπος για να χτίσεις την εμπιστοσύνη είναι να είσαι αυθεντική.

Καρκίνος

Σε κανονικές συνθήκες όπου δεν υπάρχει η κοινωνική αποστασιοποίηση, μπορεί να ζητάς συνέχεια από τον καλό σου να ταξιδεύει για να σε δει, αλλά ήρθε η ώρα να γίνεις δίκαιη. Μοιραστείτε τις αποστάσεις των αεροπορικών ταξιδιών εναλλάσσοντας τοποθεσίες για επισκέψεις. Ή βρείτε να κάνετε κάτι καινούργιο με συναντήσεις στα μισά της απόστασης.

Λέων

Όταν οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα SMS είναι το μόνο μέσο επικοινωνίας σου, δεν μπορείς να βασιστείς στο χαμόγελο και τη γοητεία σου, όπως μπορείς να κάνεις στις προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Επίλεξε προσεκτικά τις λέξεις σου, ώστε ο σύντροφός σου να μην παρερμηνεύσει τον τόνο σου στο τηλέφωνο ή κανόνισε ένα γρήγορο Facetime. Απλώς άφησε τις δύσκολες κουβέντες για αργότερα όταν είστε μαζί αυτοπροσώπως.

Παρθένος

Σου αρέσει πολύ να σχεδιάζεις, οπότε χρησιμοποίησε τις οργανωτικές σου δεξιότητες για να δημιουργήσεις ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για τη σχέση σου. Συμφωνήστε για το πόσο καιρό μπορείτε να ζήσετε χωριστά. Συζήτησε τη δυνατότητα μετεγκατάστασης και όρισε ένα πρακτικό χρονοδιάγραμμα. Επαναξέτασε τα σχέδιά σου από καιρό σε καιρό και θυμήσου να παραμένεις ευέλικτη, όσο σκληρό κι αν είναι.