Η Άντζελα Δημητρίου έγινε γιαγιά: Η συγκινητική ανάρτηση για την εγγονή της

02.08.2023
Η Άντζελα Δημητρίου έγινε γιαγιά: Η συγκινητική ανάρτηση για την εγγονή της
Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει τις τελευταίες ώρες η Άντζελα Δημητρίου αφού η κόρη της την έκανε γιαγιά!

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο την πρώτη μέρα του Αυγούστου η Όλγα Κιουρτσάκη και η δική της μαμά δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου ! 💕” Αγγελούδι μας καλώς ήρθες», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης που αφιέρωσε στην εγγονη της η Άντζελα συμπληρώνοντας πόσο ευτυχισμένη την έκανε η κόρη της, Όλγα και ευχαριστώντας τους γιατρούς και όλους εκείνους που βοήθησαν να πάνε όλα καλά!

Το βλέμμα της γιαγιάς προς την εγγονή της «μιλά» από μόνο του! Να ζήσει η μικρούλα!

{https://www.instagram.com/p/CvZ_7nbNuvY/?img_index=1}

Όταν η Άντζελα Δημητρίου έζησε τον απόλυτο τρόμο: «Ήταν σοκαριστική, τρομακτική, αποκρουστική σκηνή...»

Λίγο καιρό νωρίτερα, η Όλγα και ο σύζυγό της, Φώτης Λώσης φωτογραφήθηκαν μαζί με τη μα΄μα Άντζελα για πρώτη φορά μαζί στα 15 χρόνια της κοινής τους ζωής («ίσως δεν το ξαναδείτε αυτό», έγραψε στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης η Όλγα, καθώς ο σύζυγός της είναι, μάλλον, κάπως πιο χαμηλού, δημόσιου προφίλ.

{https://www.instagram.com/p/CpFMFMyo_o8/?img_index=1}

6 διάσημες Ελληνίδες που έζησαν τη βία και μίλησαν δημόσια γι' αυτό

Η Άντζελα, πάντως, φαίνεται ότι έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον γαμπρό της ενώ οι τρεις τους πηγαίνουν πολύ συχνά μαζί διακοπές. Τώρα θα έχουν ακόμη ένα άτομο στην παρέα/οικογένεια!

{https://www.instagram.com/p/ClEkXmlLmNH/?img_index=1

Τελευταία τροποποίηση στις 02.08.2023 - 11:45