Jennifer Lopez: Σε απίστευτη φόρμα φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα με αλυσίδες

Jennifer Lopez: Σε απίστευτη φόρμα φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα με αλυσίδες
Λίγες μέρες μετά τη γιορτή για τα 54α γενέθλια της και τον ξέφρενο χορό της στο τραπέζι, η Jennifer Lopez δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα και συνεχίζει τους εορτασμούς επιδεικνύοντας τα νέα της εσώρουχα.

Η Jennifer Lopez ανέβασε θερμοκρασίες στο Instagram με μια σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε φορώντας ένα σέξι μπλε δαντελένιο σετ εσωρούχων διακοσμημένο με λεπτές αλυσίδες.

Η Lopez ευχήθηκε στους followers της «Καλή Δευτέρα», λέγοντας στους fans της «Καλή εβδομάδα σε όλους!».

{https://www.instagram.com/p/CvYaQuzPlM9/?img_index=1}

Η Lopez έκανε το μοντέλο για τη δημοφιλή ιταλική μάρκα εσωρούχων Intimissimi και μπήκε στο Instagram για να επιδείξει το τελευταίο της σετ, που αποτελείται από το μπλε σουτιέν Sweet Escape Sofia Balconette το οποίο είναι διακοσμημένο με μια μικρή χρυσή αλυσίδα και το ασορτί στρινγκ Sweet Escape Brazilian με μικρές χρυσές αλυσίδες που το συγκρατούν στις πλευρές του.

Jennifer Lopez: Έγινε 54 χρονών και το γιόρτασε με μια σούπερ σέξι εμφάνιση

Η ηθοποιός του «Marry Me» φοράει μια ρόμπα τιρκουάζ από μετάξι με λαχούρια. Η Lopez διατήρησε το καλοκαιρινό μακιγιάζ της φυσικό και λαμπερό, με αστραφτερό χρυσό μακιγιάζ ματιών και μελί χείλη.

Ένας fan σχολίασε ότι η Lopez «γερνάει σαν το καλό κρασί», ενώ ένας άλλος είπε: «Δεν έχω δει ποτέ κάποιαν άλλη να φαίνεται τόσο καλή στα 54, είναι εκπληκτική».

Jennifer Lopez: Γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας με τη μαμά της και την πεθερά της και ανέβασε ένα γλυκό βίντεο

Η Intimissimi μοιράστηκε τις φωτογραφίες και αναρωτήθηκε: «Τι καλύτερο από ένα καλοκαίρι στην Ιταλία; Ένα καλοκαίρι με ιταλικά εσώρουχα».

{https://www.instagram.com/p/CvXdHiQqXAS/}

Η δημοφιλής μάρκα πρόσθεσε: «Ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα!» πριν αναφέρει ότι το βλέμμα της Jennifer «σπάει το διαδίκτυο και δεν το χορταίνουμε».

Στην καλύτερη της περίοδο η Jennifer.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.08.2023 - 10:38