Κώστας Μπακογιάννης: Στη μαθητική παρέλαση με τη μεγαλύτερη κόρη του, Δανάη

24.03.2023
Δανάη Μπακογιάννης, Κώστας Μπακογιάννης και Νικήτας Κακλαμάνης
Δανάη Μπακογιάννης, Κώστας Μπακογιάννης και Νικήτας Κακλαμάνης (photos: NDP Photo Agevcy)
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στις 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας. Ο δήμαρχος Αθηναίων έδωσε, φυσικά, το "παρών".

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσει τη μεγάλη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Αύριο, ανήμερα της εθνικής επαιτείου και ενώ σε όλους τους δήμους της χώρας θα πραγματοποιηθούν οι κατά τόπους παρελάσεις, στο κέντρο της Αθήνας θα έχουμε την στρατιωτική.

image00042-1.jpg

Τραγωδία στα Τέμπη: "Ήταν" και η Σία Κοσιώνη στο τραγικό τρένο - Η συγκινητική ανάρτηση για τους συνταξιδιώτες της

Στις θέσεις των επισήμων σήμερα είδαμε τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος συνοδευόταν από τη μεγαλύτερη κόρη του, Δανάη. Η Δανάη, είναι 13 ετών και μητέρα της είναι η Κάλλια Καμπουρίδου, πρώτη σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη με την οποία έχουν ακόμη ένα παιδί, τον 15 ετών Παύλο.

image00001-1_1.jpg

Δίπλα του στις θέσεις των επισήμων, μεταξύ άλλων και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

image00021-1_1.jpg

Κώστας Μπακογιάννης και υιός σε πόζα καρμπόν!

Εκτός από αυτά τα δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ο δήμαρχος Αθηναίων έχει ακόμη δύο. Την Ολυμπία, από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δημητρίου Ράλλη, ετεροθαλούς αδελφού του Γεωργίου Ράλλη και τον 5,5 ετών Δήμο με τη νυν συζύγό του, Σία Κοσιώνη.

Τα τέσσερα παιδά του δημάρχου Αθηναίων φαίνεται ότι πλέον έχουν όλα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και περνούν μάλιστα όλα μαζί τις γιορτινές (και άλλες) μέρες του χρόνου.

{https://www.instagram.com/p/CIbGOPfFl3M/}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.03.2023 - 16:06