Eurovision: Όνομα έκπληξη στην ελληνική παρουσίαση, στη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη

15.03.2023
Eurovision: Όνομα έκπληξη στην ελληνική παρουσίαση, στη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη
Η Μαρία Κοζάκου παραμένει σταθερά στη θέση της, όμως μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη, δίπλα της θα έχει μια γυναίκα, παρουσιάστρια στην ΕΡΤ κι εκείνη και ιδιαίτερα δημοφιλή.

Ο λόγος για την Τζένη Μελιτά, η οποία παρουσιάζει φέτος μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο την εκπομπή "Πρωίαν σε είδον μεσημβρίαν". Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομή Πρωινό μας η Φαίη Σκορδά η οποία μετέφερε δημόσια τις αποκλειστικές πληροφορίες της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, λοιπόν, ψάχνοντας για το δεύτερο άτομο που θα σταθεί πλάι στη Μαρία Κοζάκου στη φετινή διοργάνωση, η ΕΡΤ ζήτησε και από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, όμως εκείνος αρνήθηκε και η συμφωνία ήρθε για την Τζένη Μελιτά, με την οποία η Φαίη Σκορδά είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και μόνο τα καλύτερα είχε να πει.

Ιδού το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

{https://www.youtube.com/watch?v=G6B3b9bI0Ag}

Eurovision 2023: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στον τρόπο ψηφοφορίας - Τι θα συμβεί με τις κριτικές επιτροπές στους ημιτελικούς;

Ο φετινός, 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision διοργανώνεται φέτος στο Λίβερπουλ της Αγγλίας στις 11 Μαΐου. Για τη χώρα μας θα διαγωνιστεί φέτος ο 16χρονος Victor Vernicos με το τραγούδι What they say, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records. Η χώρα μας αναμένεται να διαγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του διαγωνισμού και για την ιστορία, ο νεαρότερος εκπρόσωπος στην ιστορία των συμμετοχών μας.

{https://www.facebook.com/EurovisionSongContest/photos/10160531086468007}

Με το καλό!

Eurovision 2023: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Ελλάδας - Τα δύο μεγάλα φαβορί για τη νίκη

Τελευταία τροποποίηση στις 10.05.2023 - 11:25