Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για το unfollow της Βίκυς Καγιά

24.01.2023
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για το unfollow της Βίκυς Καγιά
Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι"

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", όπου μίλήσε για τη συμμετοχή της στο "My Style Rocks", στο"Love Island", για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη φημολογούμενη κόντρα με τη Βίκυ Καγιά και το unfollow που της έκανε η γνωστή κριτής του "GNTM".

"Εγώ τη Βίκυ Καγιά την ακολουθώ στο instagram, γιατί; Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή όχι στο instagram. Τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Έχω κάνει mute κόσμο στα social. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει και παρέα, μπορεί να μη σου ταιριάζει η αισθητική του. Κάν' τον mute καλέ, είναι ανάγκη να το ξέρει ο κόσμος;" είπε αρχικά.

Η Ελένη Φουρέιρα και η... κοιλίτσα της εξώφυλλο στην ελληνική Vogue

Σχετικά με τις φημολογούμενες κόντρες, η ίδια δήλωσε: "Δεν γίνομαι μύλος εγώ, δεν μπαίνω στη διαδικασία. Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου και πολλές δυσκολίες για να κάτσω να ασχολούμαι με μικροπράγματα. Σίγουρα μου έχει συμβεί να ξεφύγω από αυτό όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι συνεργάστηκα σε μία ψυχαγωγική εκπομπή magazino με έφερε κοντά με δημοσιογράφους που δουλεύουν σε εκπομπές και ξέρω ότι περνάνε δύσκολα. Λέω ότι με βάση τη συνεργασία αντιλαμβάνεσαι πόσο δυσκολεύεται ένας άνθρωπος και ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εκείνον να πάρει μία δήλωση. Από συμπάθεια και κατανόηση θα σταματήσεις να μιλήσεις. Τελικά νομίζω ότι αυτό δεν βοηθάει κανέναν, ας το αφήσουμε. Είναι μία περίοδος που όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να μαλώσουν μεταξύ τους. Δεν θέλω, δεν με αφορά".

Μαρία Κίτσου - Άννα Βίσση: Οι αγκαλιές και η αμοιβαία αποθέωση

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε πως δεν ήθελε να εκθέσει την προσωπική της ζωή στο κοινό και πως οι δημοσιογράφοι "την έπιασαν στο φιλότιμο". "Το ζούσατε μαζί μου. Έγινε χωρίς να το θέλω και να το προκαλώ. Όλοι πίστεψαν ότι το ήθελα αλλά ήταν η περίοδος που στεναχωριόμουν για τα παιδιά που περιμένουν. Με πήρε η μπάλα, με έπιασαν στο φιλότιμο. Δεν ξέρω εάν θα το ξανακάνω, ας μη λέω μεγάλα λόγια. Μπορεί να το βρω μπροστά μου. Είμαι σε μία πολύ ωραία φάση της ζωής μου. Βιώνω την αγάπη".