Σία Κοσιώνη: Το ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με τον γιο της και η φωτογραφία από τη Λίμνη Πλαστήρα

22.01.2024
Σία Κοσιώνη: Το ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με τον γιο της και η φωτογραφία από τη Λίμνη Πλαστήρα
Μία όμορφη χειμωνιάτικη εκδρομή για μαμά και γιο.

Αρκετά συχνά μοιράζεται εικόνες από την ιδιωτική της ζωή η Σία Κοσιώνη και μέσα σε αυτές, κυρίαρχο ρόλο παίζει ο μοναχογιός της, τον οποίο, φυσικά παρουσιάζει πάντα πολύ διακριτικά στις εικόνες που «ανεβάζει» στα social media.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και η τελευταία της ανάρτηση στην οποία τη βλέπουμε με τον μικρό Δήμο να απολαμβάνουν μία βόλτα με υδροποδήλατο στη λίμνη Πλαστήρα.

«Και δεν πάμε; Και πήγαμε», διαβάζουμε στη λεζάντα και στη φωτογραφία τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές ξεγνοιασιάς.

{https://www.instagram.com/p/C2VAplBoaRK/}

Σε συνέντευξη που έδωσε στο WomenOnly.gr το 2019 η anchorwoman του ΣΚΑΪ είχε αποκαλύψει τι είχε αλλάξει στη ζωή της από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιο της.

«Τα πάντα άλλαξαν. Πριν κάνω παιδί νόμιζα ότι δεν μου φτάνουν οι ώρες της μέρας. Τώρα συνειδητοποιώ τι θα πει στα αλήθεια να μη σου φτάνουν οι ώρες της μέρας. Επίσης νόμιζα ότι είχα μεγάλες ευθύνες. Τώρα συνειδητοποιώ τι θα πει στα αλήθεια να έχεις μεγάλες ευθύνες! Επιπλέον, έμαθα –με δίδαξε- να χαίρομαι με τα μικρά και καθημερινά. Να χαίρομαι επειδή γελάει, επειδή ανακάλυψε κάτι, επειδή έκανε μία αστεία γκριμάτσα. Αλλά και κάτι ακόμη. Με έμαθε να αγαπάω και να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου».

Τελευταία τροποποίηση στις 22.01.2024 - 14:22