Ο Jamie Dornan στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής από τσίμπημα τοξικής κάμπιας

22.01.2024
Ο Jamie Dornan στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής από τσίμπημα τοξικής κάμπιας
Μια πολύ παράξενη και δυσάρεστη περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο πρωταγωνιστής των ταινιών «50 Αποχρώσεις του Γκρι» αποκαλύφθηκε από έναν φίλο του που είχε, ακριβώς, την ίδια.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Jamie Dornan, με συμπτώματα καρδιακής προσβολής που προκλήθηκαν από τσίμπημα δηλητηριώδους, τοξικής κάμπιας κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Πορτογαλία.

{https://www.instagram.com/p/CisKvUJM2am/}

Η αποκάλυψη ήρθε από τον φίλο του ηθοποιού, Gordon Smart, ο οποίος έπαθε ακριβώς το ίδιο.

6 διάσημοι του Χόλιγουντ με ιδιορρυθμίες που ούτε καν είχες φανταστεί

Οι δυο τους είχαν επισκεφτεί ένα golfing resort στην Πορτογαλία πριν από έναν χρόνο όταν ένιωσαν αμφότεροι άσχημα, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα καρδιακής προσβολής που, όπως του είπαν οι γιατροί, οφείλονταν σε τσίμπημα μιας δηλητηριώδους, τοξικής κάμπιας που φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ συχνά στα γήπεδα της περιοχής και προκαλεί πολλά προβλήματα σε ανθρώπους και ζώα που συναντούν.

Μιλώντας στο podcast του BBC με τίτλο The Good, The Bad and the Unexpected, ο Smart περιέγραψε τα συμπτώματα ως «μούδιασμα στο αριστερό χέρι, μαζί με γαργαλητό και πόνο που έκοβε την ανάσα», όμως τόνισε πως «ευτυχώς πέρασαν γρήγορα με τη βοήθεια των γιατρών».

5 διάσημοι που επέλεξαν να μην αφήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους

Ο Jamie Dornan, τον οποίο πρόσφατα είδαμε στην ταινία δράσης του Netflix με τίτλο «Heart of Stone» με τη Gal Gadot, δεν έχει μιλήσει για το συμβάν παρόλο που οι άνθρωποι της Page Six επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=XuDwndGaCFo&ab_channel=Netflix}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.01.2024 - 15:36