Μαρία Τζομπανάκη: Το «αντίο» στον Βασίλη Μπισμπίκη λίγο πριν από τη μεγάλη... έξοδο

22.01.2024
Μαρία Τζομπανάκη: Το «αντίο» στον Βασίλη Μπισμπίκη λίγο πριν από τη μεγάλη... έξοδο
Η συμμετοχή του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό ήταν εξαρχής για «περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων» και ήρθε η ώρα του... αποχαιρετισμού.

Τον ρόλο το Ανδρέα Βρουλάκη ήρθε να ενσαρκώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης και να που αυτός ολοκληρώνεται περί τα τέλη του μήνα, στο 65ο επεισόδιο. Φαίνεται ότι ο ηθοποιός δεν δέχτηκε την πρόταση της παραγωγής να επεκτείνει τον ρόλο του και ετοιμάζεται για την... έξοδο.

Με τα γυρίσματα στα οποία συμμετέχει ο ηθοποιός να ολοκληρώθηκαν στις 21 Ιανουαρίου, η Μαρία Τζομπανάκη θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια και του αφιέρωσε μία ανάρτηση την ίδα μέρα.

«Βασίλη μου εξαιρετική συνεργασία! Όλα να σου πηγαίνουν καλά!», γράφει η Μαρία Τζομπανάκη και κάτω από την κοινή τους φωτογραφία που μοιράστηκε οι φανς είπαν το δικό τους «αντίο».

{https://www.instagram.com/p/C2X7DvbLS10/}

Όσο για το σημερινό (22/1/2023) επεισόδιο; Ιδού μια μικρή γεύση:

Ο Αντρέας με τον αδερφό του βρίσκονται ακόμα στο κρατητήριο, όταν ο Τηλέμαχος του ανακοινώνει κάτι που τον αφήνει άφωνο. Ο Χρήστος αποφασισμένος να ρίξει φως σε όλες τις υποθέσεις, φωνάζει τον Βαγγέλη, ενώ στριμώχνει τον Γιώργο για κάτι που μέχρι και ο ίδιος προσπαθεί να ξεχάσει. Ο Γιώργος φοβάται πως η απόφαση του Αντώνη να προστατέψει τη Βασιλική θα γυρίσει εναντίον τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=EdbrBbrnpZI&ab_channel=AlphaTVGreece}

Ο Νίκος Ψαρράς μιλά με αγάπη για τη σύζυγό του, το τέλος του Κανέλου και τον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας

Ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να τα βρει με τον αδερφό του, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να δώσει μια απάντηση στην Εύα για το αν θα δεχτεί τη βοήθειά της. Ο Αστέρης με την Αργυρώ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής. Η Καλλιόπη ανησυχεί για τις δύο νύφες της και τις σχέσεις τους, ενώ ο Αντρέας θα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση που κινδυνεύει να τα χαλάσει όλα. Ο παπα Μιχάλης θεωρεί πως ήλθε η στιγμή ο Αντρέας να μάθει την αλήθεια. Ο Παύλος όμως διαφωνεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=cSYG1YqBbI8&ab_channel=AlphaTVGreece}

Ιδού και το trailer ολοκληρωμένο.

{https://www.youtube.com/watch?v=JO2Uaw8tOhY&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.01.2024 - 16:12