Η Sofia Vergara μιλά ανοιχτά για τον λόγο που την οδήγησε στο διαζύγιο από τον Joe Manganiello

23.01.2024
Η Sofia Vergara μιλά ανοιχτά για τον λόγο που την οδήγησε στο διαζύγιο από τον Joe Manganiello
Οι φήμες ακουγόταν εδώ και καιρό αλλά τώρα επιβεβαιώθηκαν από την άμεσα ενδιαφερόμενη.

Ύστερα από επτά χρόνια γάμου, η Sofia Vergara και ο Joe Manganiellο ανακοίνωσαν από κοινού πως χωρίζουν τον Ιούλιο του 2023.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλο, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιωτικότητα σε αυτό τον δύσκολο καιρό καθώς μπαίνουμε στη νέα φάση των ζωών μας», διαβάσαμε στην ανακοίνωση που εξέδωσαν όμως να που τώρα η 51χρονη ηθοποιός επέστρεψε στο θέμα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας τον λόγο πίσω από την απόφασή τους.

«Ο γάμος μου χάλασε γιατί ο σύζυγός μου ήταν νεότερος [σ.σ. 48 ετών], ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να είναι μια ηλιωμένη μαμά», δήλωσε πρόσφατα στην El Pais, η Vergara υπογραμμίζοντας πως κάτι τέτοιο «δεν θα ήταν δίκαιο για το μωρό».

Η λατίνα σταρ τόνισε πως σέβεται απόλυτα τα «θέλω» όσων αποφασίζον να κάνουν παιδιά σε μεγαλύτερη ηλικία, ωστόσο αυτός ο δρόμος, απλά, δεν είναι για την ίδια.

«Έκανα έναν γιο όταν ήμουν 19 ετών, ο οποίος σήμερα είναι 32 και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μαμά», συμπλήρωσε η χυμώδης Sofia μιλώντας για τον Manolo Gonzalez Vergara, καρπό του έρωτά της με τον πρώτο της σύζυγο, Joe Gonzalez.

{https://www.instagram.com/p/CdTWEKwrgOj/}

«Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση και είναι φυσιολογικό», λέει η Vergara, συμπληρώνοντας, «Όταν ο γιος μου γίνει πατέρας, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά να το πάρει πίσω κι εγώ να επιστρέψω στη ζωή μου, αυτό πρέπει να κάνω».

{https://www.instagram.com/p/Czz9jJtLnRX/}

Παιδιά δεν θέλει, ελεύθερη είναι και φαίνεται πως ήδη έχει μπει ένας άλλος άντρας στη ζωή της Sofia Vergara. Ο φακός την «τσάκωσε» τον περασμένο Οκτώβριο με τον γοητευτικό χειρουργό ορθοπεδικό Justin Saliman, χωρίς, όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Από την πλευρά του, τη ζωή του φαίνεται πως έχει συνεχίζει και ο Manganiello, με τις φήμες να τον θέλουν σε σχέση με τη γλυκύτατη ηθοποιό Caitlin O'Connor

{https://www.instagram.com/p/C0NQNuBve7f/}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.01.2024 - 14:16