Ο Νίκος Ψαρράς μιλά με αγάπη για τη σύζυγό του, το τέλος του Κανέλου και τον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας

22.01.2024
Ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του, Ελένη Καρακούλη
Ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του, Ελένη Καρακούλη Photos: NDP Photo Agency
Θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό και δεν το κρύβει. Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε εκ βαθέων στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10» και εκμπέμπει, πάνω απ' όλα μια γαλήνη που ξεχωρίζει.

Μία συζήτηση με τον Νίκο Ψαρρά φαίνεται ότι είναι πα΄ντα μία απόλαυση. Στη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη μίλησε αυτή τη φορά ο δημοφιλής ηθοποιός και αρχικά η κουβέντα στράφηκε στις θεατρικές του εμφανίσεις με την παράσταση Σκηνές από έναν Γάμο, όπου πρωταγωνιστούν με τη Μελίνα Ασλάνογλου σε σκηνοθεσία της συζύγου του, Ελένης Καρακούλη.

{https://www.instagram.com/p/C2QVVT9rpSC/}

«Περνάμε τόσο όμορφα με τη γυναίκα μου που δεν θα ήθελα να με σκηνοθετήσει άλλος», είπε ο ηθοποιός με μια παιδική γλύκα που συγκινεί. Ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του είναι μαζί από το 2012 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πάνο που είναι σήμερα 9 ετών. Η μέρα που γεννήθηκε ο μικρός, μάλιστα, είναι η μέρα που ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να ζει ξανά και ξανά. Όσο για την Ελένη; Ναι, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Με την πρώτη ματιά αγαπήθηκαν και ναι, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη!

Νίκος Ψαρράς για Μάγισσα: Η βωμολοχία, τα spoiler και γιατί ο Κανέλος είναι ξυρισμένος και ανύπαντρος

5_40.png

Η συζήτηση έφτασε, φυσικά και στη Μάγισσα και τον Κανέλο, τον οποίο, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ψαρράς βρίσκουμε στο τελευταίο επεισόδιο συντετριμμένο΄, αλλά λίγο γαλήνιο προς το τέλος και ικανοποιημένο. «Σαν να υπάρχει μία νηνεμία, μετά από μία τεράστια φουρτούνα», λέει συγκεκριμένα.

Δεύτερος κύκλος θα υπάρξει; Όχι. Τουλάχιστον όχι με τη μορφή και τους ηθοποιούς που παίζουν τώρα καθώς η σκέψη που υπάρχει αφορά στο να πάει η ιστορία 100 χρόνια πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς από τους σημερινούς πρωταγωνιστές δεν θα μπορεί να παίζει.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.01.2024 - 13:55