Η Μάγισσα: Η ερωτική σκηνή ανάμεσα στη Θεοφανώ και τον Αντρέι έγινε viral πριν καλά καλά προβληθεί

22.01.2024
Η Μάγισσα: Η ερωτική σκηνή ανάμεσα στη Θεοφανώ και τον Αντρέι έγινε viral πριν καλά καλά προβληθεί
Νέα εβδομάδα, καινούρια επεισόδια για τη Μάγισσα του ΑΝΤ1 και τις εξελίξεις δεν τις προλαβαίνουμε!

Κάθε Δευτε΄ρα, Τρίτη και Τετάρτη προβάλλεται η δημοφιλής σειράς εποχής που γράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη με τον Πέτρο Καλκόβαλη και σκηνοθετεί ο Λευτέρης Χαρίτος όμως τα επεισόδια είναι διαθέσιμα πιο νωρίς στη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού (ANT1+) και αυτή την εβδομάδα, φαίνεται ότι το κοινό δεν κρατήθηκε!

Με τις πληροφορίες να θέλουν τον Αντρέι και τη Θεοφανώ να υποκύπτουν πολύ σύντομα στα συναισθήματά τους οι φανς που έχουν πρόσβαση στα επόμενα επεισόδια έχουν ήδη την εικόνα των δυο τους να μοιράζονται την πρώτη του ερωτική σκηνή στην παραλία. Μερικά πλάνα, μάλιστα έχουν ήδη γίνει viral σε λογαριασμό του TikTok.

Ακολουθεί spoiler (προειδοποιούμε!) για τη σκηνή που θα προβληθή αύριο, Τρίτη 23/1/2023, στο 45ο επεισόδιο.

Φαίνεται, λοιπόν, πως τα πράγματα εξελίσσονται κάπως έτσι: Ένα βράδυ που η Θεοφανώ καταφέρνει να ξεφύγει από την Αναστασία που την έχει «αναλάβει» γενικότερα, πηγαίνει στην παραλία. Ο Αντρέι τη βλέπει και την ακολουθεί (για δική της ασφάλεια!). Οι δυο τους αρχίζουν να κουβεντιάζουν και με αφορμή τον φόβο του για τις φώκιες (!) εκείνη κάτι λέει κι εκείνος γελάει και χαλαρώνει (σκέψου τι έχει να γίνει στο Twitter/Χ μόλις σκάσει το χειλάκι του, παρεμπιπτόντως!).

Ε, με την ατμόσφαιρα να έχει ήδη ηλεκτριστεί, η Θεοφανώ βουτάει στη θάλασσα και μόλις βγαίνει... το ένα πράγμα φέρνει το άλλο και ιδού ένα μικρό preview. Η σκηνή ξεκινά από τον έξαλλο και τρελό από τη ζήλια Μάρκο που έχει μυριστεί ξεκάθαρα πως κάτι ύποπτο τρέχει. Η σκηνή είναι τραβηγμένη από την τηλεόραση, αλλά μια γεύση την παίρνουμε ξεκάθαρα.

{https://www.tiktok.com/@h_magissaaa/video/7326142166919564576}

Ο Νίκος Ψαρράς μιλά με αγάπη για τη σύζυγό του, το τέλος του Κανέλου και τον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας

Πριν από αυτό, βέβαια, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Αντρέι να παραδέχεται (κατά κάποιον τρόπο) τα αισθήματά του για τη Θεοφανώ στον Κανέλο.

{https://www.youtube.com/watch?v=87ckNxDJKqQ&ab_channel=ANT1TV}

Την ίδια στιγμή, η Κυπριανή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κι αποφασίζει ν’ ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι η κόρη της Άναχιτ και συνεργάζεται με τη Δαμιανή που θέλει επίσης να εξαφανίσει την κοπέλα.

{https://www.instagram.com/p/C2ZlGDFBZcO/}

Στον πύργο των Γερακάρηδων, ο Θράσος υποπτεύεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω απ’ την επιμονή του Μισέλ να παραμείνει στον πύργο τους και οι υποψίες αυτές θα τον φτάσουν μέχρι και σε φόνο.

{https://www.youtube.com/watch?v=qeq6bVSr_SA&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.01.2024 - 17:46