Η Μάγισσα: Τέσσερις θάνατοι που θα ταράξουν τους πύργους των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων

19.01.2024
Η Μάγισσα: Τέσσερις θάνατοι που θα ταράξουν τους πύργους των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων
Πολύ... θανατικό αναμένεται τον επόμενο καιρό στη Μάγισσα. Ιδού όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής και ναι, πρόκειται για major spoiler.

Σε εξελίξεις που προκαλούν σοκ αναφέρεται δημοσίευμα του Tv24 που αποκαλύπτει τραγικές εξελίξεις για τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς.

Αρχικά, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Πολυξένη οδηγείται στην κρεμάλα έχοντας πάρει επάνω της τον φόνο του μωρού. Ερωτευμένη ούσα με την κυρά της εδώ και χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή η Δαμιανή ήταν ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος και έτσι, χάνει τη ζωή της!

Η Μάγισσα: Αποκαλύπτονται τα τέρατα που έκαναν Πολυξένη – Δαμιανή | DIAVASETO.GR

Στη συνέχεια έχουμε μία δολοφονία στον πύργο των Γερακάρηδων όπου «ψύλλοι» μπαίνουν στ' αυτιά του Θράσου σχετικά με τον λόγο για τον οποίο ο Μισέλ επιμένει να παραμένει στη Μάνη, αντί να πάρει τον δρόμο του.

Ο Γερακάρης δεν θα αργήσει να καταλάβει πως «κάτι τρέχει» μεταξύ του Γάλλου και της Σκεύως, της γυναίκας του. Οι υποψίες του για την απιστία της θα επιβεβαιωθούν και πολύ γρήγορα θα σκοτώσει τον Μισέλ, «στήνοντας» την εξαφάνισή του.

Η Μάγισσα: Ο Θράσος σκοτώνει τον Μισέλ; | DIAVASETO.GR

Επιστρέφοντας στον πύργο των Λασκαραίων θα καταγραφεί ένας ακόμη τραγικός θάνατος, αυτός της Κερασίνας! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η κοπέλα που γνωρίζει για την παράνομη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία αποφασίζει να παλέψει για τον άντρα της, όμως ούτε η Μεταξία έχει τη διάθεση να χάσει τον Τζανή, ενώ μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η Δαμιανή, η οποία δεν έχει σκοπό να χάσει τον γιο της και αντιδρά στις απειλές της να πει τα πάντα στον Μιχαήλ. Σε κάθε περίπτωση, η Κερασίνα χάνει τη ζωή της, όμως ποιος είναι ο θύτης, δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Η Μάγισσα: Η Κερασίνα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στην Μεταξία

Τέλος, έχουμε τον θάνατο του Ιωάννη Βρώτσου. Ο πατέρας του Κοσμά είναι βαριά άρρωστος, όπως έχουμε ΄ηδη δει, όμως λίγο πριν ξεψυχήσει αποκαλύπτει πως ο ίδιος υπό τις διαταγές του Μιχαήλ προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο Λάσκαρη καθότι ο αφέντης του τον ήθελε νεκρό. Ποιος θα πάρει αυτή την πληροφορία και τι θα την κάνει μένει να φανεί στο μέλλον.

Προς το παρόν, ιδού μία γεύση από το επεισόδιο της Δευτέρας (22/1)

{https://www.youtube.com/watch?v=qeq6bVSr_SA&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.01.2024 - 12:39