6 διάσημοι του Χόλιγουντ με ιδιορρυθμίες που ούτε καν είχες φανταστεί

6 διάσημοι του Χόλιγουντ με ιδιορρυθμίες που ούτε καν είχες φανταστεί
Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικές συνήθειες και ιδιορρυθμίες που έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια. Αυτές οι συνήθειες μας βοηθούν με διαφορετικούς τρόπους - πολλές φορές μας ηρεμούν και μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Κάτι που δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για τους διάσημους του Χόλιγουντ.

Είτε αυτές οι συνήθειες σε φρικάρουν είτε σε κάνουν να γελάς, αυτό που έχει σημασία είναι να συνειδητοποιήσεις ότι μια ιδιορρυθμία είναι άσχετη με τη φήμη και τα χρήματα και ότι μπορεί να έχεις μια περίεργη συνήθεια που να είναι κοινή με αυτήν ενός διάσημου. Άσε που μπορεί την ιδιορρυθμία του διάσημου να μην την έχεις διανοηθεί καν εσύ.

Όπως, για παράδειγμα, οι ιδιορρυθμίες των παρακάτω 6 διασήμων:

Η Cameron Diaz χρησιμοποιεί τους αγκώνες της για να ανοίξει τα πόμολα της πόρτας

Η διάσημη σταρ έχει μια εμμονή με την καθαριότητα, ειδικά όταν πρόκειται για πόμολα. Η Diaz παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί τους αγκώνες της για να ανοίξει τις πόρτες μόνο και μόνο για να αποφύγει να αγγίξει τα πόμολα και τις λαβές που έχουν μολυνθεί από μικρόβια. Μια συνήθεια που την είχαμε συνηθίσει στην πανδημία αλλά η Cameron την είχε πριν από αυτήν.

{https://www.instagram.com/p/CxvO7hbuK5c/}

Η Jessica Simpson βουρτσίζει τα δόντια της μόνο τρεις φορές την εβδομάδα

Παρά το μαργαριταρένιο, χολιγουντιανό χαμόγελό της, η Jessica Simpson αποκάλυψε ότι δεν βουρτσίζει τα δόντια της καθημερινά αλλά μόνο τρεις φορές την εβδομάδα. Σε συνέντευξή της, η 41χρονη τραγουδίστρια είπε: «Επειδή τα δόντια μου είναι πολύ λευκά και δεν μου αρέσει να γλιστράνε πολύ, αυτό που κάνω καθημερινά είναι να χρησιμοποιώ Listerine και να κάνω νήμα. Είναι πραγματικά περίεργο, αλλά έχω υπέροχη ανάσα».

Η Jessica Simpson αποκαλύπτει πώς προσπάθησε να την αποπλανήσει ένας «μεγάλος κινηματογραφικός αστέρας»

Η Jennifer Lawrence ουρεί στους νεροχύτες

Σε συνέντευξή της, η σταρ του Hunger Games αποκάλυψε ότι δεν την πειράζει να ουρήσει στο νεροχύτη. Αυτό φυσικά συμβαίνει όταν το επιβάλλει η κατάσταση. Όπως είπε: «Έχω ουρήσει σε μερικούς νεροχύτες. Όταν δύο κορίτσια μπαίνουν σε μια τουαλέτα, κάποια πρέπει να πάρει το νεροχύτη. Θα μπορούσε κάποια να περιμένει, αλλά αν αυτή που περιμένει είμαι εγώ, θα πάω στο νεροχύτη».

{https://www.instagram.com/p/Cx0sQ7axYmv/}

Η αντανακλαστική φοβία της Pamela Anderson

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα δεν κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη. H Anderson είναι γνωστό ότι έχει eisoptrophobia, που σημαίνει φόβο για τους καθρέφτες και τις αντακλαστικές επιφάνειες. Επιπλέον, δεν της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση.

Pamela Anderson: Λέει πλέον «όχι» στο μακιγιάζ και ο λόγος έχει να κάνει για την απώλεια ενός πολύ δικού της προσώπου

Λευκά δόντια με φράουλες για την Catherine Zeta-Jones

Πίσω από το χαμόγελο της Catherine Zeta Jones είναι ένα μοναδικό τελετουργικό ομορφιάς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βραβευμένη ηθοποιός χρησιμοποιεί φράουλες αναμεμειγμένες με μαγειρική σόδα και μετά βουρτσίζει τα δόντια της με κανονική οδοντόκρεμα για να τα λευκάνει φυσικά και να τα διατηρεί υγιή.

Ο Jake Gyllenhaal δεν θεωρεί απαραίτητο το μπάνιο

Σε συνέντευξή του, ο Jake Gyllenhaal είπε ότι δεν βρίσκει απαραίτητο το μπάνιο. Αυτό επειδή πιστεύει ότι το να μην κάνουμε μπάνιο μπορεί να είναι χρήσιμο για την καλή διατήρηση του δέρματος και ότι το σώμα μας καθαρίζεται φυσικά. Αντίθετα, φροντίζει να έχει ευχάριστη αναπνοή.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.10.2023 - 19:31