5 παιδιά διάσημων γονέων έχουν χαράξει τη δική τους πορεία

30.01.2021
5 παιδιά διάσημων γονέων έχουν χαράξει τη δική τους πορεία
Πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι, όπως ο Bill Gates, ο Steve Jobs και η Anna Wintour θεωρούνται θρύλοι και έχουν αποκτήσει μέσα από τη δουλειά τους εκατομμύρια δολάρια. Και τα παιδιά τους είναι ήδη έτοιμα να αντικαταστήσουν τους διάσημους γονείς τους: μερικά από αυτά μόλις ξεκινούν την πορεία τους ενώ άλλα είναι ήδη αρκετά διάσημα. Αν θες να μάθεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα παιδιά διάσημων ανθρώπων και τι κάνουν αυτή τη στιγμή στη ζωή τους συνέχισε να διαβάζεις.

Eve Jobs

Η Eve Jobs είναι η 22χρονη κόρη του ιδρυτή της Apple, Steve Jobs από τη δεύτερη σύζυγό του Laurene Powell. Προς το παρόν, η Εve σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου φοίτησε η μητέρα της και όπου γνωρίστηκαν οι γονείς της. Πρόσφατα, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και έγινε το πρόσωπο της μάρκας καλλυντικών Glossier.

Jennifer Katharine Gates

Η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου επιχειρηματία Bill Gates από τη σύζυγό του Melinda, η 24χρονη Jennifer, δεν έγινε επιχειρηματίας όπως ο πατέρας της. Το 2018, η Jennifer πήρε πτυχίο ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και τώρα σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή Icahn στο Mount Sinai και βλέπει τον εαυτό της ως παιδίατρο ή οικογενειακό γιατρό στο μέλλον.

Ένα άλλο από τα πάθη της είναι η ιππασία που αγαπούσε από τότε που ήταν παιδί. Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς άλογα: όλα ξεκίνησαν όταν ανέβηκε σε ένα πόνι στην ηλικία των 6 και δύο χρόνια αργότερα, ξεκίνησε την εκπαίδευσή της με έναν επαγγελματία δάσκαλο.

Rafferty Law

Ο γιος του διάσημου ηθοποιού Jude Law και της ηθοποιού Sadie Frost, o 24χρονoς Rafferty, εκτός ότι μοιάζει απίστευτα με τον πατέρα του, ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο σε ηλικία 16 ετών, αλλά δεν σταμάτησε εκεί και προσπάθησε επίσης να γίνει ηθοποιός.

Από το 2010, ο Rafferty έχει παίξει σε 4 άγνωστες ταινίες μικρού μήκους. Επίσης, μέσα στο 2021, είναι να κυκλοφορήσει η ταινία Twist για τον Oliver Twist, όπου θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Bee Shaffer

Η Bee Shaffer είναι η 33χρονη κόρη της αρχισυντάκτριας της Aμερικάνικης Vogue, Anna Wintour από τον πρώτο της σύζυγο, David Shaffer. Πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και έγραφε άρθρα στην αρχή της καριέρας της. Το 2006, δούλεψε στην Daily Telegraph γράφωντας πολλά άρθρα. Όμως, σε αντίθεση με τη μητέρα της, δεν ενδιαφέρεται πολύ για τη μόδα.

Αργότερα, η Bee δούλεψε ως παραγωγός για την εκπομπή Late Night With Seth Meyers. Προς το παρόν, εργάζεται στο Ambassador Theatre Group και το τελευταίο της έργο ως παραγωγός ήταν μια φιλανθρωπική διαδικτυακή ανάγνωση του James and the Giant Peach με τους Taika and Friends.

Επίσης, το 2018, η Bee παντρεύτηκε τον Ιταλό σκηνοθέτη Francesco Carrozzini, γιο της Franca Sozzani, εκδότριας της Ιταλικής Vogue. Το ζευγάρι έκανε 2 γαμήλιες τελετές - μία στη Νέα Υόρκη και μία άλλη στο Πορτοφίνο, από το οποίο κατάγεται ο Francesco.

Gabriel-Kane Day Lewis

Ο Gabriel-Kane είναι ο γιος του Sir Daniel Day-Lewis, του μοναδικού ηθοποιού στην ιστορία που κέρδισε το Όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού 3 φορές. Η μητέρα του είναι η Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Isabelle Adjani. Σε αντίθεση με τον διάσημο πατέρα του, ο 25χρονος Gabriel δεν ξεκίνησε μια καριέρα υποκριτικής. Επέλεξε τη μουσική, όπως η μητέρα του: όχι μόνο τραγουδά και γράφει τραγούδια, αλλά παίζει επίσης πιάνο και κιθάρα. Το πρώτο του single «Ink in My Veins» κυκλοφόρησε το 2015. Ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε ένα άλλο τραγούδι με τίτλο «True».

Ο Gabriel είναι επίσης μοντέλο. Μάλιστα το 2015 εμφανίστηκε στο σοού του οίκου Chanel με την ηθοποιό Julianne Moore.

Ο πανέμορφος Gabriel μιλά ακόμα άπταιστα αγγλικά και γαλλικά χάρη στους γονείς του, που γεννήθηκαν σε διαφορετικές χώρες.