Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρας της - και για τις μαμάδες γενικότερα

21.04.2023
Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρας της - και για τις μαμάδες γενικότερα
Γενέθλια έχει σήμερα η κυρία Βούλα Σωτηροούλου και η κόρη της τής ευχήθηκε και δημόσια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου λατρεύει τη μητέρα της και μιλά πολύ συχνά για εκείνη και τον ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της. Σήμερα η κυρία Βούλα (με την οποία, περαμπιπτόντως, μοιάζουν πάρα πολύ) έχει γενέθλια και η Τόνια της αφιέρωσε μία ανάρτηση με αρκετές φωτογραφίες και μερικά πολύ γλυκά λόγια.

"Δεν φορούν κάπες όλοι οι υπερήρωες" ξεκινά την ανάρτησή της η ηθοποιός και συνεχίζει, "Χρόνια πολλά μαμά ! Σε χαιρόμαστε και εύχομαι να σε χαιρόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα ! Είμαι πολύ τυχερή που το σύμπαν μου έφερε εσενα για μητέρα ! Εισαι η επιτομή της αγάπης, της γενναιοδωρίας , της αλήθειας , της φροντίδας , της συγχώρεσης , της μαχήτριας , της κατανόησης για όλους μας ! Σ´αγαπω και σε γιορτάζω και εύχομαι όσο μεγαλώνω να σου μοιάζω όλο και περισσότερο".

Γιορτή της μητέρας: 4 φάσεις που έχει περάσει σίγουρα η σχέση με τη δική σου (εκτός από τα 40 κύματα!)

Στη συνέχεια η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρεται στους followers της (και σε όλο τον κόσμο, θα λέγαμε) και προτρέπει "Να γιορτάζετε της μαμάδες σας , οι μέρες και τα χρόνια περνάνε και επειδή είναι τόσο δεδομένη η παρουσία τους στη ζωή μας συνήθως , ξεχνιόμαστε και ο χρόνος μας προσπερνάει".

Πόσο δίκιο έχει!

Ιδού η ανάρτηση και "Χρόνια πολλά" κι από εμάς.

{https://www.instagram.com/p/CrSvu21o8e7/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.04.2023 - 12:50