Έλενα Ράπτη - Γιάννης Μπρατάκος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, η επέτειος και το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου

21.04.2023
Έλενα Ράπτη - Γιάννης Μπρατάκος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, η επέτειος και το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου
(photo: @ioannisbratakos)
Έναν χρόνο κοινής ζωής γιόρτασαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος και το γιόρτασαν (μαζί με το Πάσχα) στη Μύκονο.

Μετά τον μυστικό γάμο - και το μυστικό διαζύγιο που ακολούθησε - με τον Κίμωνα Μπάλα, η Έλενα Ράπτη βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Μπρατάκου, με τον οποίο, μεταξύ άλλων, μοιράζονται και την αγάπη για τη Νέα Δημοκρατία.

Εκείνη βουλευτής της παράταξης του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκείνος Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, ενώ παράλληλα, διατελεί και ως Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, από τον Ιούλιο του 2019.

{https://www.instagram.com/p/Ch_-YyytEDo/}

Το ζευγάρι πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στη Μύκονο, από όπου και η γλυκύτατη πόζα που μοιράστηκε εκείνος στις 20 Απριλίου προκειμένου να ευχηθεί για τον έναν χρόνο της σχέσης τους.

{https://www.instagram.com/p/CrRM-iDN9Dx/}

Πρόκειται για την πρώτη, επίσημη, κοινή τους εικόνα στην οποία "αντέδρασε" μέχρι και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ευχήθηκε: "Να είστε πα΄ντα μαζί κι ευτυχισμένοι".

nikos.jpg

Από την πλευρά της, η Έλενα Ράπτη, μίλησε δημόσια για τη σχέση της με τον Γιάννη Μπρατάκο πρώτη φορά.

Σε συζήτηση που είχαν με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, η ελληνίδα πολιτικός, ως συντονίστρια του προγράμματος «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα μίλησε και για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης αλλά απάντησε και σε προσωπική ερώτηση της παρουσιάστριας.

Έλενα Ράπτη: «Ο νέος νόμος για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή φέρνει αλλαγές με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε την ανάρτηση του συντρόφου της για την επέτειο του ενός χρόνου και εκείνη απάντησε, διακριτικά μεν, ξεκάθαρα δε: «Είμαι ευτυχισμένη, Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη».

Τελευταία τροποποίηση στις 21.04.2023 - 14:21