Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Παραδέχεται πρώτη φορά τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη - "Ναι, είμαστε μαζί"

21.04.2023
Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Παραδέχεται πρώτη φορά τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη - "Ναι, είμαστε μαζί"
Οι Παγιδευμένοι τους έφεραν κοντά και ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μιλα΄ πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη.

Οι φήμες ακουγόταν εδώ και λίγο καιρό και σχεδόν επιβεβαιώθηκαν όταν ο φακός "έπιασε" μαζί τους δύο ηθοποιούς (ξανά και ξανά) στις διαδηλώσεις που πρόσφατα έκανε ο καλλιτεχνικός χώρος προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για την υποβάθμιση του πτυχίου των Δραματικών Σχολών.

0012_martha_lampiri_fentoroyf_petros_lagoytis_29122022-1.jpg

2516_martha_lampiri_fentoroyf_petros_lagoytis_512023-1.jpg

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό και συγκεκριμένα στη Φωτεινή Πετρογιάννη που, όπως μάθαμε, είναι ξαδέλφη του Πέτρου Λαγούτη, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

"Έχεις μια αδυναμία στον ξαδελφό μου, τον Πέτρο Λαγούτη; Είστε μαζί, είστε αγαπημένοι" ρώτησε κάποια στιγμή η Φωτεινή Πετρογιάννη. "Ναι, του έχω", απάντησε η ηθοποιός συμπληρώνοντας "Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και αγαπημένοι".

Στη συνέχεια, βέβαια εξήγησε πως δεν χρειάζεται να κρύβονται αλλά δεν θα ήθελαν να επεκταθούν και σε αυτό το κομμάτι, βέβαια. Δεν χρειάζεται, όπως είπε συγκεκριμένα.

Ιδού και το απόσπασμα της συνέντευξης, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Πρωινό.

{https://www.youtube.com/watch?v=cQ0kcDnqeyE&ab_channel=ANT1TV}

Πάντως, για την ιστορία, στα εγκαίνια του μπαρ του συμπρωταγωνιστή τους από του Παγιδευμένους, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, χθες βράδυ, δεν τους είδαμε!

Κατά τα άλλα, να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Λαγούτης - που αναμένεται να κάνει επίσης κάποια δήλωση σχετικά με τη σύντροφό του - έχει δυο γιους από τον γάμο του με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Γιώργο και τον Δημήτρη. Παρότι έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, η σχέση των δύο ηθοποιών παραμένει πολύ καλή και τους βλέπουμε πολύ συχνά οικογενειακά.

{https://www.instagram.com/p/CdBy-9WrM3N/}

Εκτός αυτού, βέβαια, ο Πε΄τρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη, φέτος συνεργάστηκαν και θεατρικά στην παράσταση "Οι τέλειοι ξένοι" όπου συμπρωταγωνιστούσαν με εκείνον να συν-υπογράφει με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τη σκηνοθεσία.

{https://www.instagram.com/p/Ckijhv6IDax/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.04.2023 - 17:25