Winona Ryder: Οι σχέσεις της με αστέρες του Χόλιγουντ και ο λόγος για τον οποίο δεν θέλει να παντρευτεί ποτέ 

Winona Ryder: Οι σχέσεις της με αστέρες του Χόλιγουντ και ο λόγος για τον οποίο δεν θέλει να παντρευτεί ποτέ 
(Photo by Barry King/WireImage)
Ο δεσμός της Winona Ryder με τον Johnny Depp παραμένει μια από τις πιο διάσημες σχέσεις της Αμερικανίδας ηθοποιού. Στη λίστα μπορεί να προστεθεί και ο Keanu Reeves αλλά και ο Matt Damon. Αλλά η πρωταγωνίστρια του Stranger Things έχει αφοσιωθεί στον σχεδιαστή μόδας Scott Mackinlay Hahn από το 2011. Κάποια στιγμή, μάλιστα, μοιράστηκε τους απόλυτους λόγους που δεν θέλει να παντρευτεί και παρακάτω θα μάθεις όλη την αλήθεια.

Το κεφάλαιο Johnny Depp

Η καριέρα της Winona Ryder γνώρισε πρόσφατα μια αναζωπύρωση, εν μέρει λόγω του πρωταγωνιστικού της ρόλου στο Stranger Things. Ωστόσο, η ηθοποιός ήταν κάποτε ένα από τα πιο λαμπερά νεαρά αστέρια του Χόλιγουντ. Αρραβωνιάστηκε τον Johnny Depp [φωτό επάνω], ένα ανερχόμενο αστέρι εκείνη την εποχή, στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90. Η Winona και ο Johnny Depp συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του Great Balls of Fire! το 1989 όταν εκείνη ήταν 17 και εκείνος 26.

Ήταν μαζί για περίπου 3 χρόνια πριν ο χωρισμός αφήσει και τις δύο διασημότητες συντετριμμένες. Αναπολώντας εκείνες τις εποχές, η Winona πιστώνει έναν «απίστευτο ψυχοθεραπευτή» για τη βοήθεια του να ξεφύγει από αυτό το κόλλημα.

5 διάσημοι του Χόλιγουντ εξηγούν την απόφαση τους να μην κάνουν παιδιά

Το κεφάλαιο Keanu Reeves

winona-ryder-keanu-reeves.jpg

(Photo by Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images)

Ο Reeves έδωσε πιο πρόσφατα κάποιες πληροφορίες για μια προηγούμενη σχέση με τη Winona Ryder. Και οι δύο θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και στα γυρίσματα του Δράκουλα το 1992 βρέθηκαν σαν παλιοί φίλοι. Οι fans μπορεί να μην γνωρίζουν ότι μια συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας είναι απολύτως αληθινή, κάνοντας και τους δύο ερμηνευτές να πιστεύουν ότι ήταν παντρεμένοι.

«Κάναμε μια ολόκληρη τελετή γάμου με πραγματικούς ιερείς», είπε ο Reeves σε μια συνέντευξη. «Η Winona λέει ότι είμαστε [παντρεμένοι]. Ο Coppola λέει ότι είμαστε. Οπότε υποθέτω ότι είμαστε παντρεμένοι...».

Το κεφάλαιο Matt Damon

winona-ryder-matt-damon.jpg

(Photo by Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

Η Gwyneth Paltrow, η οποία εκείνη την εποχή έβγαινε με τον κολλητό του Matt, τον Ben Affleck και ήταν επίσης καλή φίλη με τη Winona, σύστησε τον Damon και την Ryder το 1997. Λίγο μετά τη συνάντηση, οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν μαζί αφού τα βρήκαν αμέσως. Το ειδύλλιο του ζευγαριού διέφυγε αρχικά από την προσοχή όλων, επειδή πολλοί νόμιζαν ότι ο Damon έβγαινε με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Good Will Hunting, Minnie Driver.

Δυστυχώς, η σχέση του ζευγαριού δεν κράτησε για πολύ και την άνοιξη του 2000 αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Scott Mackinlay Hahn, ο νυν σύντροφός της

winona-ryder-2.jpg

(Photo by John Shearer/Getty Images for PEOPLE)

Η Winona Ryder και ο σχεδιαστής μόδας Scott Mackinlay Hahn είναι μαζί εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και έχουν διατηρήσει τη σχέση τους διακριτική. Ο Hahn συνήθως κρατά χαμηλό προφίλ, αλλά έχει συνοδεύσει την Ryder σε πολλές περιπτώσεις στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο όταν πρόκειται για τον γάμο, το ζευγάρι είναι ακόμα αναποφάσιστο.

Ο γάμος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα για εκείνη

Ο Hahn και η Ryder είναι μαζί για πάνω από 10 χρόνια, αλλά μπορεί να μην παντρευτούν ποτέ αφού η ηθοποιός δεν θέλει να πάρει ποτέ διαζύγιο. Σε μια συνέντευξη το 2016, εξήγησε, «Γάμος; Δεν γνωρίζω. Θα προτιμούσα να μην είχα παντρευτεί ποτέ παρά να είχα χωρίσει μερικές φορές. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό με το διαζύγιο, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω αν ήταν μια πιθανότητα». Και πρόσθεσε: «Όταν οι γονείς σου είναι τρελά ερωτευμένοι για 45 χρόνια, τα πρότυπά σου είναι πραγματικά υψηλά».