5 διάσημοι του Χόλιγουντ εξηγούν την απόφαση τους να μην κάνουν παιδιά

28.06.2022
5 διάσημοι του Χόλιγουντ εξηγούν την απόφαση τους να μην κάνουν παιδιά
Σύμφωνα με επίκαιρες μελέτες οι άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά μπορούν να είναι εξίσου χαρούμενοι όσο κι εκείνοι που έχουν γίνει γονείς. Στις μέρες μας, μάλιστα, ολοένα και περισσότερα ζευγάρια κάνουν τη συνειδητή επιλογή να μην έχουν απογόνους. Κάποιοι προτιμούν να επικεντρωθούν στην καριέρα τους παρά στην οικογενειακή ζωή, ενώ άλλοι απλώς δεν έχουν ένστικτα φροντίδας ή ενδιαφέρον για τα παιδιά. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, αυτοί οι ενήλικες αποδεικνύουν ότι η τεκνοποίηση δεν είναι ο υπέρτατος σκοπός μας ως άνθρωποι και όλοι θα πρέπει να ακολουθούμε τη μοναδική μοίρα μας, εφόσον μας κάνει να νιώθουμε πλήρεις και ικανοποιημένοι. Παρακάτω θα διαβάσεις για τους λόγους που 5 celebrities του Χόλιγουντ αποφάσισαν να πουν όχι στη γονεϊκότητα χωρίς να φοβούνται ότι θα επικριθούν.

Keanu Reeves

Ο ηθοποιός ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας όταν ήταν 36 ετών, αλλά δυστυχώς, η τότε κοπέλα του γέννησε στους οκτώ μήνες ένα νεκρό μωρό. Ο Reeves δεν έγινε ποτέ μπαμπάς και φαίνεται ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα. Πριν από πέντε χρόνια παραδέχτηκε, «Είναι πολύ αργά. Τελείωσε. Είμαι 52. Δεν πρόκειται να κάνω παιδιά».

Jared Leto

Πριν από μερικά χρόνια, ο ηθοποιός και τραγουδιστής αποκάλυψε ότι απλώς δεν ήταν έτοιμος για την πατρότητα, αναγνωρίζοντας ότι το να γίνει μπαμπάς είναι μια μεγάλη ευθύνη στην οποία δεν θα μπορούσε να αφοσιωθεί πλήρως. Παραδέχτηκε: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να είσαι παρών αν έχεις παιδιά. Εγώ έχω πολλά πράγματα να φροντίσω».

5 διάσημοι που έχουν μιλήσει δημόσια για τη μάχη τους με την κατάθλιψη

Winona Ryder

Η ηθοποιός αποκάλυψε την απάντηση που πήρε από τον πατέρα της όταν αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε να κάνει παιδιά στα 42 της. Ο πατέρας της της είπε: «Υπάρχουν άλλοι τρόποι να κάνεις παιδιά στη ζωή σου».

Oprah Winfrey

Η δημοφιλής 68χρονη παρουσιάστρια του talk show διατηρεί σχέση με τον σύντροφό της εδώ και 36 χρόνια. Αλλά εξηγεί ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά. Εξομολογήθηκε: «Δεν θα ήμουν καλή μαμά για μωρά. Δεν έχω την υπομονή. Έχω την υπομονή για τα κουτάβια, αλλά αυτό είναι ένα γρήγορο στάδιο!»

Leonardo DiCaprio: Ποια σκηνή της καριέρας του ξεχωρίζει περισσότερο από όλες;

Leonardo DiCaprio

Όταν ρωτήθηκε αν στα μελλοντικά του σχέδια είναι να κάνει παιδιά, ο σταρ του Χόλιγουντ και περιβαλλοντικός ακτιβιστής, αντέδρασε λέγοντας: «Εννοείς αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν τέτοιο κόσμο;» Ωστόσο, φαίνεται ότι η απόφασή του δεν είναι αμετάκλητη. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν συμβεί, συνέβη».