Scarlett Johansson: Τι δε θέλει ποτέ να μάθουν τα παιδιά της για εκείνη

21.03.2022
Scarlett Johansson: Τι δε θέλει ποτέ να μάθουν τα παιδιά της για εκείνη
"Ντρέπομαι τόσο πολύ"

Η Scarlett Johansson ελπίζει να κρατήσει το παρελθόν της μυστικό από τα παιδιά της.

Liz Hurley: Η συγκινητική ανάρτηση για την απουσία της από την κηδεία του πρώην αρραβωνιαστικού της

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Drew Barrymore Show, η 37χρονη απάντησε σε ερωτήσεις για το τμήμα "The Final 5" της Drew Barrymore. Η σταρ, η οποία είναι μαμά της 7χρονης κόρης Rose Dorothy και του 7 μηνών γιου, Cosmo, αποκάλυψε το μόνο πράγμα που ελπίζει τα παιδιά της να μην μάθουν ποτέ για εκείνη.

Rihanna: Αποκάλυψε σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται και τι είδους μαμά θα γίνει

"Κάπνιζα όταν ήμουν νεότερη και ντρέπομαι πολύ. Απλώς δεν θέλω να σκεφτεί ποτέ ότι σκέφτηκα ποτέ ότι ήταν ωραίο "γιατί δεν μπορεί ποτέ, ποτέ, να καπνίσει". Γιατί αυτό κάνεις. Απαγορεύεις στα παιδιά σου να κάνουν πράγματα και μετά δεν τα κάνουν", είπε ειρωνικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Johansson είπε ότι η Rose είναι αυτή τη στιγμή σε μια ηλικία που είναι περίεργη για τα πάντα. "Γιατί πειράζεις τα φρύδια σου; Γιατί γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου; Τι είναι το ταμπόν;" είπε η ηθοποιός μιμούμενη την κόρη της. "Με ρώτησε γιατί το εσώρουχό μου έφτανε πάνω από τα οπίσθιά μου και έπρεπε να της εξηγήσω τι είναι η ραφή των εσωρούχων. Της έλεγα ότι δεν θέλεις να φαίνεται η ραφή στο παντελόνι σου και εκείνη ρωτούσε γιατί. Και της έλεγα γιατί θα έβλεπες το εσώρουχό μου κι εκείνη έλεγε 'μα φοράς εσώρουχο. Αφού το ξέρω, είναι περίεργο”, πρόσθεσε η ίδια.