Έλενα Παπαρίζου - Νίκος Παναγιωτίδης: Οι Antique ξανά μαζί με ένα νέο τραγούδι έκπληξη

21.03.2022
Έλενα Παπαρίζου - Νίκος Παναγιωτίδης: Οι Antique ξανά μαζί με ένα νέο τραγούδι έκπληξη
23 χρόνια μετά την ίδρυσή τους και 20 μετά τη διάλυσή τους το δημοφιλές ντουέτο επιστρέφει δυναμικά

Στην εκπομπή Mega Star εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου η οποία μίλησε -και μόνη αλλά και μαζί με το έτερο ήμισυ του συγκροτήματος με το οποίο έγινε διάσημη πριν από μία εικοσαετία- στην Κόνι Μεταξά.

Ξεκινώντας την κουβέντα η ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε πως ξεκουράστηκε αρκετά ύστερα από μία πολύ έντονη περίοδο και τώρα έχει δρομολογεί με χαρά τα επόμενα βήματά της που περιλαμβάνουν την επανένωση των Antique πράγμα που, όπως παραδέχτηκε, ήθελε πολύ καιρό.

Μαζί της και ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο παιδικός της φίλος από την εποχή που μεγάλωναν μαζί στη Σουηδία με τον οποίο είχαν φτιάξει αυτό το συγκρότημα. Φαίνεται ότι οι δυο τους δεν είχαν χαθεί ποτέ αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούν και επαγγελματικά.

Όπως θα δεις και στο βίντεο της συνέντευξης στη συνέχεια η αφορμή για αυτή την επανένωση δόθηκε από τη Σουηδία όπου τους ζήτησαν για μια περιοδεία το καλοκαίρι και, όπως φαίνεται η συνεργασία αυτή θα έχει και συνέχεια.

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τα σχέδιά τους η Έλενα και ο Νίκος αποκάλυψαν ότι έχουν ήδη διαλέξει και το τραγούδι με το οποίο θέλουν να κάνουν την επιστροφή τους. "Οι Σκανδιναβοί λάτρευαν πάντα τα τραγουδια μας που επαναλάμβαναν πάντα λέξεις γιατί έτσι είχαν την ψευδαίσθηση ότι μιλούσαν ελληνικά", είπε η Έλενα και κοντά στα "Ωπα Ωπα" και "Δυνατά Δυνατά" έρχονται να προσθέσουν το "Τι Τι" του Γιώργου Αλκαίου, τον οποίο λατρεύουν και οι δυο και δεν το κρύβουν.

Θυμίζουμε ότι με το τραγούδι "Die for You" οι Antique είχαν φέρει την Ελλάδα στην τρίτη θέση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, ιδού η τελευταία συνέντευξή τους και αναμένουμε τα νεότερα.